ΟΛΥΜΠΙΩΤΙΣΣΕΣ – ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ 2-2 ΣΕ ΦΙΛΙΚΟ

Οι Ολυμπιώτισσες (Γ΄ Εθνική) συνεχίζουν την προετοιμασία τους για το πρωτάθλημα με σχεδόν καθημερινές προπονήσεις και φιλικούς αγώνες. Την περασμένη Κυριακή (25 Οκτωβρίου) έπαιξαν με την ομάδα του Μαγνησιακού (Β΄ Εθνική) στα βοηθητικά γήπεδα της Ελασσόνας.

22olympiotissesΗ εμφάνισή τους πολύ καλή, έχασαν τη νίκη στο τελευταίο λεπτό, όταν η ομάδα του Μαγνησιακού ισοφάρισε το αποτέλεσμα στα 2 – 2. Ο προπονητής της ομάδας Νίκος Οικονόμου δεν έδειξε ιδιαίτερα ευχαριστημένος με την απόδοση της ομάδας, δεν ήταν η αναμενόμενη για τον ίδιο, παρόλο που οι Ολυμπιώτισσες έπαιξαν με μια ομάδα μιας κατηγορίας παραπάνω, παρόλο που έχασαν αρκετές ευκαιρίες-δοκάρια και παρόλο που το αποτέλεσμα άλλαξε την τελευταία στιγμή.

Δήλωσε πως χρειάζεται από τις αθλήτριές του υπευθυνότητα και ωριμότητα «για να φτιάξουμε την ομάδα που θέλουμε. Πρέπει να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα, να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας, γιατί στόχος μας φέτος είναι το πρωτάθλημα! Ευκαιρία η ομάδα μας να πρωταγωνιστήσει! Έχουμε ταλέντο, έχουμε ποιότητα και μέσα από τη δουλειά μπορούμε να πετύχουμε πολλά!»

Στο 5΄ η Κατσάρα σημειώνει το πρώτο γκολ μετά από έμμεσο (Ολυμπιώτισσες – Μαγνησιακός 1-0)

Στο 51΄ η Μήτα με αριστερό πλασέ ισοφαρίζει το σκορ (Ολυμπιώτισσες – Μαγνησιακός 1-1)

Στο 84΄ η Πλακίδου μετά από εξαιρετική προσπάθεια σουτάρει και σημειώνει ένα ακόμη γκολ για την ομάδα της Ελασσσόνας (Ολυμπιώτισσες – Μαγνησιακός 2-1)

Το σκορ θα διατηρηθεί σταθερό ως το 90΄, όπου η Σέλα του Μαγνησιακού με εύστοχο σουτ από τη μικρή περιοχή θα ισοφαρίσει το αποτέλεσμα (Ολυμπιώτισσες -Μαγνησιακός 2-2).

Σύνθεση Ολυμπιώτισσες: Μαρδόγλου, Δημήρη, Μάρκου, Κατσάρα, Πλακίδου, Ζουρλαδάνη, Μπακόλα, Παπαδήμου, Χατζούλη, Σανίδα, Μπουλγουρτζή,Τσακίρη, Μπλιάμπλια, Νικούλη, Συμεωνίδου, Μαυροειδή.

Σύνθεση Μαγνησιακός: Μαργαρίτη, Καλαπαναγιώτου, Μεγαγιάννη, Ξάνθη, Πέτση, Μήτα, Σέλα, Καραΐσκου, Δερβενιώτη, Γιαμαλή, Καραδήμα, Πλακοστάθη, Καραλή, Αργυρίου.

Να σημειωθεί πως την ομάδα στηρίζει με την παρουσία και τις γνώσεις του ο φυσικοθεραπευτής Αθανάσιος Μπανούσης ακολουθώντας την ομάδα και προσφέροντας τις υπηρεσίες του τόσο στις προπονήσεις όσο και στους μέχρι τώρα φιλικούς.

44olympiotissesΣτο γήπεδο παραβρέθηκε και ο Αναπληρωτής Δήμαρχος Διονύσης Μπαλούκας παρακολούθησε τον αγώνα, συζήτησε με τη Διοίκηση της ομάδας και προθυμοποιήθηκε να δώσει λύσεις σε προβλήματα που υπάρχουνε τόσο στις εγκαταστάσεις των αθλητικών χώρων της πόλης μας, όσο και σε άλλα πρακτικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ίδια η ομάδα.

Από την πλευρά της, η Διοίκηση θεώρησε τιμή της το ενδιαφέρον του Αναπληρωτή Δημάρχου. «Δεν συναντάς εύκολα αιρετούς ανθρώπους σε αθλητικούς χώρους και μάλιστα με την πρόθεση να λύσουν προβλήματα. Τον ευχαριστούμε πολύ και περιμένουμε στο μέλλον μια καλή συνεργασία.»

Την Κυριακή 1 Νοεμβρίου οι Ολυμπιώτισσες συνεχίζουν την προετοιμασία τους με έναν ακόμη φιλικό με τα Μετέωρα Καλαμπάκας (Γ΄ Εθνική). Ο αγώνας θα γίνει στην πόλη της Καλαμπάκας στις 12:00 το μεσημέρι.

Το λεωφορείο της ομάδας θα φύγει από την κεντρική πλατεία της πόλης στις 10:00. Η μεταφορά για το φίλαθλο κοινό είναι δωρεάν, όπως και η είσοδος για την παρακολούθηση του φιλικού αγώνα.

Τηλέφωνα επικοινωνίας

Γενικός Γραμματέας του Συλλόγου: 6974.728.071

Γραφεία Συλλόγου: 24930-25.448 & 6974.13.82.97

Μέρες και ώρες λειτουργίας του Συλλόγου

Δευτέρα, Παρασκευή: 18:30 – 22:30

Τετάρτη: 10:00 – 14:00

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ