ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ «ΒΟΜΒΑ» ΣΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ!

Το’ παν και το’ καναν τα κορίτσια της Ολύμπιας που μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι στο κλειστό της Νεάπολης για την 4η αγωνιστική της Α2 έδειξαν το… δρόμο και στην ποδοσφαιρική ΑΕΛ επικρατώντας του Ολυμπιακού Βόλου με σκορ 62-55, ενώ τη χαρά διαδέχθηκε η λύπη της παραίτησης Αραπατσάνη από τον «πορτοκαλί» πάγκο για επαγγελματικούς λόγους!

Στα καθαρά αγωνιστικά νευρικές και άστοχες, με βεβιασμένες επιλογές στην επίθεση και πρόβλημα στο μπλοκ-άουτ εμφανίστηκαν στο πρώτο δεκάλεπτο οι παίκτριες της Ολύμπιας δίνοντας το δικαίωμα στις έμπειρες αντιπάλους τους να προηγηθούν με «βραχεία»  κεφαλή (10-12), ωστόσο οι φωνές της Αραπατσάνη, οι πιεστικές άμυνες και 2 σερί κλεψίματα μετέτρεψαν το 11-17 σε 28- 19, με ένα απίστευτο επιμέρους σκορ 17-2 και οδήγησαν τις ομάδες στα αποδυτήρια με σκορ ημιχρόνου 28-21.

Με τις Βολιώτισσες να το παλεύουν και την Ολύμπια προσηλωμένη στην άμυνα να «χτυπά» με «μεγάλα» σουτ των  Καλλίδου-Κυριτσάκα  και έχοντας  τις Κουτσουνούρη- Δεληγιάννη σε μεγάλη μέρα οι παίκτριες της Αραπατσάνη  πανηγύρισαν στο τέλος  τη νίκη με το ταμπλό να γράφει 62-55 και τις «ερυθρόλευκες» να υποχρεώνονται στην πρώτη τους ήττα στο πρωτάθλημα!

Στα αξιοσημείωτα του αγώνα η υποβολή ένστασης από τον Ολυμπιακό Βόλου για δύο περιπτώσεις διαιτητικών λαθών!

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΡΑΠΑΤΣΑΝΗ

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΧαρούμενη για τη νίκη και εμφανώς φορτισμένη η κόουτς μίλησε αποκλειστικά στο paidis.com για την αναμέτρηση αλλά και την παραίτησή της από την τεχνική ηγεσία της ομάδας: “ Όταν αγαπάς κάτι πρέπει να ξέρεις και να φεύγεις διότι η ομάδα χρειάζεται κόουτς στο γήπεδο για την επίτευξη των στόχων της. Αποχωρώ για καθαρά επαγγελματικούς λόγους αφού η απόσπασή μου στη Λάρισα δεν ήρθε και έτσι οι υποχρεώσεις μου με κρατούν στην Αθήνα. Τα κορίτσια σήμερα έπιασαν πολύ καλή απόδοση, θεωρώ «κλειδί» της επιτυχίας την άμυνα και εύχομαι ολόψυχα καλή συνέχεια σε όλους, άλλωστε θα τις παρακολουθώ και θα βρίσκομαι όπως μπορώ κοντά στο σύλλογο».

ΟΛΥΜΠΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ (Αφρ. Αραπατσάνη): Νταουντάκη Ε. 2, Δεληγιάννη 20, Ράπτη, Σουλιώτη 2, Κυριτσάκα 6 (2), Αραπακοπούλου, Χαβαλέ 4, Κοτζαίτση, Γρηγοριάδου, Κουτσουνούρη 22 (2), Καλλίδου 6 (1), Ντριστέλλα.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ