ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑ-ΤΕΡΑΣ ΠΟΥ ΒΙΑΖΕ ΤΗΝ ΑΝΗΛΙΚΗ ΚΟΡΗ ΤΟΥ

Στη δημοσιότητα, δόθηκαν κατόπιν σχετικής διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Χανίων, τα στοιχεία ταυτότητας, οι φωτογραφίες και η ποινική δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος ενός 37χρονου Βούλγαρου, ο οποίος συνελήφθη την προηγούμενη Παρασκευή από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Χανίων, στα Χανιά, κατηγορούμενος για βιασμό, αποπλάνηση παιδιών και αιμομιξία.

Πρόκειται για τον Kiril Angelov  του Penev και της Donka, που γεννήθηκε το 1978 στη Βουλγαρία. Σε βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, αποπλάνησης παιδιού κατ’ εξακολούθηση και αιμομιξία κατ’ εξακολούθηση.

Όπως προέκυψε, ύστερα από καταγγελία της ίδιας του της 16χρονης κόρης στην Ασφάλεια Χανίων, που δεν άντεξε άλλο τον εφιάλτη που ζούσε, ο Γολγοθάς της ξεκίνησε εδώ και τρία χρόνια. Ο 37χρονος πατέρας της είχε έρθει στα Χανιά εδώ και 5 χρόνια μαζί με τον γιο του από το προηγούμενο γάμο του και με την ίδια, με την μητέρα της οποίας είχαν επίσης χωρίσει. Εκείνη μένει μόνη στην Γερμανία και δεν φέρεται να γνώριζε τίποτα για όλα αυτά.

Ο πατέρας της, σύμφωνα με το 16χρονο κορίτσι, ήταν εξαιρετικά βίαιος μαζί της και την εκβίαζε τα τελευταία 3 χρόνια για να κρατήσει κρυφό αυτό που γινόταν μέσα στο ίδιο της το σπίτι, μέχρι που στο τέλος δεν άντεξε.

Ο ανώμαλος πατέρας της συνελήφθη από άντρες της Ασφάλειας Χανίων και με σύμφωνη γνώμη Εισαγγελέα και Ανακριτή προφυλακίστηκε, ενώ από το Τμήμα Ανηλίκων της Ασφάλειας Χανίων ορίστηκε ψυχολόγος που θα αναλάβει την 16χρονη κοπέλα να την βοηθήσει και να την παρακολουθεί με τα όσα φρικτά γεγονότα έζησε επί μία τριετία και από τον ίδιο της τον πατέρα.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας πέντε  ημερών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό του παραπάνω αδικημάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Χανίων τηλεφωνικά στον αριθμό 28210-25803, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com