ΤΟ  ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΤΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ ΣΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Μία σημαντική πρωτοβουλία του Φιλανθρωπικού & Πολιτιστικού Συλλόγου Αμπελώνα Η ΑΡΩΓΗ  που πήρε σάρκα και οστά τον Νοέμβριο του 2011 και λειτουργεί με την εθελοντική προσφορά των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και την συγκινητική προσφορά ρούχων από τους κατοίκους του Αμπελώνα συνεχίζει για 5η χρονιά τη λειτουργία της .

ΤΟ ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΤΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ λειτουργεί σε νέο χώρο μεγάλο και ευρύχωρο του παλαιού Δημαρχείου Αμπελώνα  που παραχωρήθηκε από τη Δημοτική Ενότητα Αμπελώνα όπου διατίθενται δωρεάν ρούχα παιδικά – εφηβικά – γυναικεία – ανδρικά  & υποδήματα σε οικογένειες που έχουν ανάγκη.

Η ανταπόκριση της κοινωνίας του Αμπελώνα στο κάλεσμα για προσφορά ρούχων  – παπουτσιών – παιχνιδιών  και άλλων ειδών είναι σημαντική.

Μιλώντας για τη δράση ο πρόεδρος του συλλόγου Γ. Κουκούλης αναφέρει χαρακτηριστικά:

“Ιδιαίτερη  χαρά μας δίνει η ανταπόκριση των μικρών μαθητών, όπως αυτή των μαθητών του 2ου Δημοτικού σχολείου Αμπελώνα οι οποίοι με τις προτροπές των δασκάλων τους συγκέντρωσαν αρκετά ικανοποιητικό αριθμό ρούχων  και παπουτσιών  και τα οποία μας τα παρέδωσαν. Ευχαριστούμε τους μικρούς μαθητές και τους δασκάλους του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αμπελώνα για την προσφορά τους.

Καλούμε όσους έχουν ανάγκη από ρούχα παιδικά – γυναικεία – ανδρικά & υποδήματα, να έρθουν στο «ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΤΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ», προκειμένου να προμηθευτούν. Θα πρέπει να γνωρίσουμε ότι προκειμένου να προμηθεύονται το οτιδήποτε από το μαγαζάκι θα πρέπει να προσκομίσουν εκκαθαριστικό πρόσφατο και να συμπληρώσουν μία αίτηση.

Κάνουμε έκκληση σε όλους όσοι διαθέτουν ρούχα που δεν τους είναι απαραίτητα να τα φέρουν στο Σύλλογο, ενισχύοντας  την προσπάθειά του, να προσφέρει όσο το δυνατόν μεγαλύτερη  βοήθεια σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη στη σημερινή δύσκολη συγκυρία. Επίσης μπορούν να φέρουν βιβλία λογοτεχνικά, σχολικά βοηθήματα, ξενόγλωσσα αλλά και οτιδήποτε μπορεί να είναι χρήσιμο σε οικογένειες που έχουν ανάγκη.

Η προσέγγιση που έγινε πέρυσι προς τη νεολαία και με την οποία αρκετοί νέοι του Αμπελώνα ήρθαν  κοντά στο σύλλογο  θέλουμε να συνεχιστεί και να ενταθεί. Θέλουμε τις προτάσεις τους για δράσεις πολιτιστικές – αθλητικές – διοργάνωση εκδρομών και οτιδήποτε άλλο τους ενδιαφέρει. Να είναι σίγουροι ότι θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να ανταποκριθούμε.

Καλούμε όλους τους Αμπελωνίτες να έρθουν  κοντά στο ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ «Η ΑΡΩΓΗ» για μπορέσουμε όλοι μαζί να κάνουμε το χωριό μας  την  πιο εθελοντική & την πιο κοινωνικά ευαίσθητη πόλη, άρα πιο άμεση, πιο προσιτή, πιο ζωντανή, πιο ανθρώπινη”.

Το Μαγαζάκι λειτουργεί :

Κάθε Πέμπτη   από 16:30  – 18:00 . Πρώην Δημαρχείο Αμπελώνα, 2Ος  όροφος.

Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα: 6982479030

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com