“ΒΡΑΖΟΥΝ” ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΜΙΜΙΚΟ ΠΟΛΛΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΝΔ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

“Κόκκινο πανί” είναι πλέον για πολλούς και στη Λάρισα, ο Λαρισαίος γραμματέας της ΝΔ και πρόεδρος της κεντρικής εφορευτικής επιτροπής Ανδρέας Παπαμιμίκος, λόγω της συνολικής του στάσης στην εσωκομματική προεκλογική περίοδο και τη φανερή στήριξη που παρέχει στον Απ. Τζιτζικώστα.

Μάλιστα κάποιοι γνωστοί νεοδημοκράτες στη Λάρισα με αφορμή και την πρόσφατη σύσκεψη παρουσία του Ευρ. Στυλιανίδη, υποστήριζαν ότι “παιδιά του Παπαμιμίκου” προσπάθησαν να δημιουργήσουν κλίμα αρνητικό για κάποιες υποψηφιότητες.

“Αν ο κ. Παπαμιμίκος ήθελε να αποφευχθούν οι κομματικές εκδηλώσεις στην προεκλογική περίοδο θα έπρεπε να διαλύσει τις ΝΟΔΕ. Ομως κάτι τέτοιο δεν έκανε”, έλεγε φανερά ενοχλημένο γνωστό “γαλάζιο” στέλεχος που μέχρι στιγμής έχει εμφανιστεί τόσο στη συγκέντρωση Τζιτζικώστα, όσο και στη σύσκεψη με τον Ευρ. Στυλιανίδη.

Το ίδιο στέλεχος χαρακτήρισε αδιανόητη την πρόβλεψη να γίνουν οι εκλογές για την ανάδειξη αρχηγού με τους εθνικούς καταλόγους και όχι με καταλόγους μελών που όπως τόνισε “για να μπορούμε να μιλάμε για εσωκομματικές εκλογές και για εκλογή από τη βάση” θα έπρεπε να είχαν κλείσει ένα μήνα πριν από την προσφυγή στις κάλπες.

“Τώρα μπορούν να έλθουν να ψηφίσουν όποιοι θέλουν χωρίς να έχουν καμία σχέση με το κόμμα όπως έγινε στο ΠΑΣΟΚ το 2004”, κατέληξε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ