Β. ΚΟΚΚΑΛΗΣ: ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ

Σε δήλωσή του ο Βασίλης Κόκκαλης, βουλευτής των «Ανεξάρτητων Ελλήνων», για την Εορτή των Πολυτέκνων  αναφέρει τα εξής:

«Η ημέρα της γιορτής των πολυτέκνων πρέπει να αποτελεί σταθμό, διότι οι πολύτεκνες οικογένειες γνωρίζουν και βιώνουν πιο κοντά από κάθε άλλον, το βάρος της καθημερινότητας και τους κινδύνους που αναπτύσσονται γύρω μας. Διανύουμε μία κρίσιμη περίοδο για την Ελλάδα.

Βρίσκουμε την ημέρα αυτή την οικογένεια και ιδιαίτερα την πολύτεκνη, σε χειρότερη θέση από τη γενικευμένη φτώχεια της χώρας. Και επειδή σημειώνονται πλέον όλο και βαθύτερες αλλαγές στις οικογενειακές δομές, στα ήθη και τα έθιμα της κοινωνίας μας, το δημογραφικό εξακολουθεί να αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που αντιμετωπίζει η πατρίδα μας. Αυτόν τον δύσκολο αγώνα που κάνουν οι πολύτεκνοι, τον γνωρίζουμε καλά.

Η γιορτή των πολυτέκνων δίνει αφορμή σε όλους να ξανασκεφτούν και να αποφασίσουν για πράξεις και μέτρα που θα στηρίξουν την οικογένεια στις νέες δύσκολες συνθήκες. Διότι πέρα από κόμματα και ιδεολογίες είμαστε αλληλέγγυοι και οφείλουμε να προσπαθούμε να δημιουργήσουμε καλύτερες προϋποθέσεις για το μέλλον των παιδιών σας.

Τα παιδιά είναι το μέλλον της Ελλάδας. Η περαιτέρω ενίσχυση των πολύτεκνων οικογενειών πρέπει να αποτελεί διαχρονικά, πρώτη εθνική μας προτεραιότητα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ