Ο Γ. ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΤΟΝ Κ. ΚΟΛΛΑΤΟ ΓΙΑ ΕΠΑΡΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ

Ο Γιώργος  Μανώλης, επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης  του δήμου Τεμπών, με ανακοίνωσή του καταγγέλλει το Δήμαρχο και Πρόεδρο της ΔΕΥΑ Τεμπών κ. Κώστα Κολλάτο για έπαρση και εγωιστική συμπεριφορά.

Πιο συγκεκριμένα στην ανακοίνωσή του αναφέρει:

“Η ΔΕΥΑ Τεμπών πρόσφατα αλλά με καθυστέρηση 10 μηνών βεβαίωσε το τέλος άρδευσης έτους 2014 στη Δ.Ε. Μακρυχωρίου και μέρος της Δ.Ε. Γόννων, επιβάλλοντας καταχρηστικώς επιπλέον ΦΠΑ 13%. Σαν αντιπολίτευση σε πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου αναδείξαμε το θέμα και ζητήσαμε από το Δήμαρχο και Πρόεδρο της ΔΕΥΑΤ να διορθώσει την αδικία και να επαναβεβαιώσει τα τέλη άρδευσης των ανωτέρω Δ.Ε. χωρίς το παρανόμως επιβληθέν ΦΠΑ.

Το ίδιο έπραξε και ο εκπρόσωπος μας στη ΔΕΥΑΤ δημοτικός σύμβουλος κ. Παναγιώτης Γκατζόγιας, σε πρόσφατη συνεδρίασή της, ζητώντας να ανακοινωθεί μέσω του τύπου, αλλά και με ανακοινώσεις στις τοπικές κοινότητες, να μην λάβουν υπόψη οι δημότες, τους εκδοθέντες λογαριασμούς άρδευσης 2014 και ότι θα εκδοθούν νέοι οι οποίοι δεν θα συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ. Αυτό δεν έγινε, με αποτέλεσμα οι κάτοικοι και μη, του δήμου μας να ταλαιπωρούνται άδικα, διότι για όλα τα παραπάνω που επισημάναμε και ζητήσαμε, οι δημότες ενημερώνονται όταν προσέρχονται στο ταμείο του δήμου για να πληρώσουν και αποχωρούν αγανακτισμένοι, έχοντας διανύσει άσκοπα πολλά χιλιόμετρα. Ο Δήμαρχος Κ. Κολλάτος οφείλει να δείξει με πράξεις και όχι με λόγια, ότι τον ενδιαφέρει η εξυπηρέτηση και όχι η ταλαιπωρία των δημοτών μας και μάλιστα για κάτι που ούτε στο ελάχιστο δεν ευθύνονται.

Να σημειώσω ότι ως αντιπολίτευση ζητήσαμε την αποφυγή αυτής της ταλαιπωρίας, με συνεχείς οχλήσεις στον Δήμαρχο, δια μέσω της Γραμματείας του, αλλά εκείνος σφύριζε αδιάφορα. Εγωισμοί και έπαρση στην τοπική αυτοδιοίκηση, δήμαρχε δεν χωράνε”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ