ΜΠΑΡΑΖ ΕΠΑΦΩΝ ΑΠ. ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΜΕ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ

 

Σειρά επαφών και συναντήσεων με κυβερνητικούς αξιωματούχους  για θέματα που αφορούν το Δήμο , είχε την περασμένη εβδομάδα στην Αθήνα ο δήμαρχος Λαρισαίων κ. Απόστολος Καλογιάννης.

Ειδικότερα, ο κ. Καλογιάννης συνάντησε τον υπουργό Πολιτισμού κ. Αριστείδη Μπαλτά, με τον οποίο συζήτησε για το θέμα του Α’ Αρχαίου Θεάτρου της πόλης αλλά και για την υποψηφιότητα της Λάρισας για Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης για το 2021.

Επίσης, ο δήμαρχος Λαρισαίων συναντήθηκε και με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Βαγγέλη Αποστόλου. Στη συνάντηση συζητήθηκε η πιθανή προοπτική παραχώρησης αποθηκών του ΕΘΙΑΓΕ στο Δήμο, με τον κ. Καλογιάννη να καταθέτει συγκεκριμένες προτάσεις.

Συνάντηση είχε ο κ. Καλογιάννης και με τον υφυπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Γιάννη Μπαλάφα για ζητήματα που αφορούν συνολικά στο θέμα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Τέλος ο δήμαρχος συναντήθηκε και με τον επικεφαλής της Γενικής Γραμματείας Συντονισμού Διαχείρισης Αποβλήτων κ Ευαγ. Καπετάνιο κατά τη διάρκεια της οποίας συζητήθηκε το θέμα του Τοπικού Σχεδίου διαχείρισης αποβλήτων του Δήμου Λαρισαίων.

Σημειώνεται ότι στη συνάντηση του δημάρχου με τον κ. Μπαλτά συμμετείχε η βουλευτής Λάρισας κ. Αννα Βαγενά και στη συνάντηση με τον υπουργό κ. Β. Αποστόλου, ο βουλευτής κ. Νίκος Παπαδόπουλος.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com