“ΙΠΤΑΜΕΝΟΙ” ΠΡΟΣΚΟΠΟΙ!!!

Τα μέλη της 3ης, 4ης, 5ης Ομάδας Προσκόπων Λάρισας και της 1ης Ομάδας Προσκόπων Αμπελώνα κατασκεύασαν με πολύ μεράκι και ζήλο τα εκπαιδευτικά αερομοντέλα τους με το όνομα «ΣΠΟΡΟΣ».

proskop2Πολύχρωμα αερομοντέλα γέμισαν το μοντελοδρόμιο του Μελισσοχωρίου όπου περίμεναν τους Προσκόπους τα μέλη της Αερολέσχης Λάρισας, με τον Πρόεδρο τους κ. Ηλία Σπυρόπουλο.

Αφού παρακολουθήσαν τις εντυπωσιακές επιδείξεις στον αέρα από τα μοντέλα των μελών της Αερολέσχης, έφτασε η στιγμή που οι Πρόσκοποι θα απογείωναν τις δικές τους κατασκευές, έστω και για λίγα δευτερόλεπτα και μερικά μέτρα πτήσης. Ο ενθουσιασμόςόμως πως οι προσωπικές τους κατασκευές ήταν στον αέρα περίσσευε στην ψυχή κάθε έφηβου Προσκόπου.

Ο διαγωνισμός περιελάμβανε την απόσταση της πτήσης καθώς και το χρόνο που θα βρισκόταν τα αερομοντέλα στον αέρα. Ο έντονος αέρας δυσκόλεψε τις πτήσεις και οι απώλειες στα αερομοντέλα ήταν αναπόφευκτες. Παρόλο αυτά στις τρείς πρώτες θέσεις αναδείχθηκαν οι Κέλλυ Νάνου, Μιχάλης Ρίτος και Παναγιώτης Κατσιφής.

proskop1Όλοι οι Πρόσκοποι έμαθαν για την λειτουργία ενός «αεροδρομίου» και τον τρόπο πτήσης ενός αερομοντέλου. Τα μέλη της αερολέσχης απάντησαν σε κάθε απορία των παιδιών και ανανέωσαν το ραντεβού τους το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στο αεροδρόμιο Λάρισας στην γιορτή της Πολεμικής Αεροπορίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ