ΧΡ. ΚΕΛΛΑΣ: ΠΑΡΤΕ ΑΜΕΣΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΟΥ ΟΑΕΕ

 

Ερώτηση προς τον υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Γιώργο Κατρούγκαλο, κατέθεσε μαζί με άλλους συναδέλφους του, ο βουλευτής ΝΔ του Ν. Λάρισας, κ. Χρήστος Κέλλας, με θέμα την λήψη άμεσων μέτρων για τη διάσωση του ΟΑΕΕ.

«Η Κυβέρνηση της ΝΔ, από το 2012 ως και το 2014 είχε προχωρήσει σε σημαντικές μειώσεις στις εργοδοτικές εισφορές και σε σειρά μέτρων για την βιωσιμότητα του ΟΑΕΕ, κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα την ανάσχεση της ανεργίας και την σταδιακή επιστροφή της σταθερότητας στην αγορά. Ασφαλώς και μέσα σε δύο χρόνια δεν λύθηκαν τα προβλήματα, όμως δείξαμε ότι αποτελούσε προτεραιότητα για μας η ιδιωτική πρωτοβουλία και η επιχειρηματικότητα.

Σήμερα και μετά από ένα εννιάμηνο καταστροφικών διαπραγματεύσεων και οδυνηρών συμβιβασμών, με μια οικονομία που παραπαίει, η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, συζητά ξανά για αυξήσεις στις εργοδοτικές εισφορές και καταργεί όλα τα ευνοϊκά μέτρα που είχαμε θεσπίσει για το πολύπαθο ταμείο του ΟΑΕΕ. Πιστή στις ιδεοληψίες της προτιμά αντί να περικόψει δαπάνες, να προσθέτει βάρη στου πολίτες. Αυτό δεν γίνεται να συνεχιστεί», ήταν οι χαρακτηριστικές δηλώσεις του Λαρισαίου πολιτικού.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ