ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ Α/ΒΑΘΜΙΑΣ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ Ο Ν. ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ

Συνάντηση με τον Σύλλογο Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης επαρχίας Ελασσόνας πραγματοποίησε ο δήμαρχος κ. Νίκος Ευαγγέλου στο πλαίσιο των επαφών του και της στενής συνεργασίας με όλους τους θεσμικούς φορείς της περιοχής.

Ο δήμαρχος Ελασσόνας ενημερώθηκε από τα μέλη του Συλλόγου για μια σειρά ζητημάτων που αντιμετωπίζουν στα σχολεία της επαρχίας και με τη σειρά του ενημέρωσε για τον προγραμματισμό δράσεων που αφορούν τον χώρο της εκπαίδευσης.

Στο επίκεντρο της κουβέντας βρέθηκαν οι μετακινήσεις των μαθητών από τα χωριά στα σχολεία της επαρχίας, η θέρμανση των σχολικών μονάδων, οι νομιμοποιήσεις των κτιριακών συγκροτημάτων κ.α.

Αμέσως μετά την συνάντηση ο δήμαρχος Ελασσόνας έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ακούμε και συνεργαζόμαστε στενά με όλους όσους συνθέτουν το κοινωνικό και επαγγελματικό μωσαϊκό της επαρχίας μας. Στόχος μας η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη σύνθεση απόψεων έτσι ώστε να μπορέσουμε να εξασφαλίσουμε τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για τους κατοίκους της επαρχίας μας. Η εκπαίδευση, όπως έχω τονίσει πολλές φορές και στο παρελθόν, αποτελεί έναν από τους τομείς στον οποίο δίνουμε πολύ μεγάλη βαρύτητα, και γι’ αυτό τον λόγο προσπαθούμε να βοηθήσουμε όσο μπορούμε, παρά τις περιορισμένες δυνατότητές μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ