ΚΑΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Κάλεσμα συμμετοχής στο Πανδημοσιουπαλληλικό–Πανεργατικό συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 6.30 μ.μ. στην πλατεία Ταχυδρομείου στη Λάρισα απευθύνει το δ.σ. του σωματείου εργαζομένων στο πανεπιστημιακό.

Στην ανακοίνωση κάλεσμα της διοίκησης του σωματείου αναφέρονται τα εξής:

«Το Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου καλεί τους εργαζόμενους να συμμετάσχουν μαζικά στο συλλαλητήριο, που διοργανώνουν σύλλογοι και Φορείς του Νομού την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου και ώρα 6:30 μ.μ. στην Πλατεία Ταχυδρομείου.

Συνάδελφοι, οι εργαζόμενοι του Δημόσιου μαζί με τους εργαζόμενους του Ιδιωτικού Τομέα, τους συνταξιούχους και το σύνολο του ελληνικού λαού πρέπει με τους αγώνες τους να αποτρέψουν την πλήρη κατεδάφιση της Κοινωνικής Ασφάλισης και να διεκδικήσουν ένα ασφαλιστικό σύστημα, που θα κατοχυρώνει και θα διευρύνει τα ασφαλιστικά και συνταξιοδοτικά τους δικαιώματα και θα εγγυάται τις παροχές του. Τα νέα μέτρα οδηγούν σε παραπέρα μειώσεις των κύριων και των επικουρικών συντάξεων, στην αύξηση των χρόνων εργασίας και των ορίων ηλικίας, στη διάλυση και στην ιδιωτικοποίηση της κοινωνικής ασφάλισης.

Την Τετάρτη συμμετέχουμε μαζικά στο Πανδημοσιουπαλληλικό–Πανεργατικό συλλαλητήριο στη Λάρισα, στην πλατεία Ταχυδρομείου.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com