Β. ΚΟΚΚΑΛΗΣ: ΕΠΕΙΓΕΙ Η ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΣΤΕΦΑΝΙΟΓΡΑΦΟΥ ΣΤΟ ΓΝΛ

Το επείγον ζήτημα της έλλειψης στεφανιογράφου στο Γενικό Νοσοκομείο της Λάρισας, λόγω αδυναμίας που προκύπτει από τη σύνθεση του ΔΣ του Νοσοκομείου, θέτει με επίκαιρη ερώτηση που κατέθεσε προς τον υπουργό Υγείας κ. Ξανθό ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων κ. Βασίλης Κόκκαλης.

Αναλυτικά η ερώτηση του Λαρισαίου πολιτικού:

«Το Γενικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας  εξυπηρετεί χιλιάδες  πολίτες της Θεσσαλίας και όχι μόνο. Η Καρδιολογική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου θεωρείται μια από τις πιο επιτυχημένες  κλινικές παρά τις ελλείψεις. Η συγκεκριμένη καρδιολογική κλινική αναμένει τον νέο στεφανιογράφο  πλην όμως λόγω έλλειψης  Διοικητικού Συμβουλίου δεν δύναται να το παραλάβει.

Επειδή ταλαιπωρούνται χιλιάδες ασθενείς οι οποίοι θα αναγκαστούν να ταξιδέψουν Αθήνα ή Θεσσαλονίκη.

Επειδή υφίσταται και κίνδυνος στην ανθρώπινη ζωή καθότι είναι πάρα πολλοί οι ασθενείς που αναμένουνε και αντιμετωπίζουν σοβαρά καρδιολογικά.

Επειδή υφίσταται κατεπείγουσα περίπτωση.

Ερωτάσθε:

Σε ποιες  ενέργειες  θα προβείτε άμεσα προκειμένου  να υπάρξει νόμιμη σύνθεση Διοικητικού Συμβουλίου στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας ώστε να δρομολογηθεί η παραλαβή και εγκατάσταση του νέου στεφανιογράφου  στην Καρδιολογική Κλινική.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ