ΝΟΜΙΖΑΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΘΑ ΖΗΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΑ 5 ΤΟΥ ΧΡΟΝΙΑ – ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ 12, ΧΑΡΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΥΛΑΚΙ

Ο Athan Bunger, από το Σινσινάτι του Οχάιο, είχε διαγνωστεί με διαβήτη τύπου 1 στα πέντε του χρόνια. Το σώμα του δεν μπορούσε πλέον να ρυθμίζει τα επίπεδα σακχάρου του, και αυτό παραλίγο να του στοιχίσει τη ζωή. Η οικογένειά του ήταν κοντά στον προγραμματισμό της κηδείας του, σύμφωνα με το Journal News.

Από τότε, ο Bunger χρησιμοποιεί ένα μόνιτορ για να μένει ασφαλής και μακριά από τον φόβο που όλοι είχαν νιώσει όταν ήταν 5.

Σήμερα, στα 12 του χρόνια, ο Bunger χρησιμοποιεί επίσης και μια ειδική “συσκευή” που μπορεί να ανιχνεύσει τα επικίνδυνα επίπεδα σακχάρου στο αίμα του, πριν το κανει το μόνιτορ που έχει μαζί του. Πρόκειται για τη J-Lo, το σκυλάκι του.

Η μητέρα του είχε ανακουφιστεί όταν έμαθε για τη δυνατότητα χρήσης ενός σκύλου υπηρεσίας, παρακολουθώντας μια ενημέρωση των 4 Paws For Ability, μιας ομάδας που εκπαιδεύει και θέτει σκύλους στην υπηρεσία παιδιών που τους χρειάζονται.

Ο Bunger και η J-Lo, το όνομά της το πήρε από την ποπ σταρ Jennifer Lopez, εκπαιδεύτηκαν μαζί για έξι ώρες την ημέρα για περίπου δύο εβδομάδες για να μάθουν πώς να επικοινωνούν μεταξύ τους, και τώρα το αγόρι και ο σκύλος του είναι άρρηκτα συνδεδεμένοι. Η J-Lo και ο Bunger περνούν μαζί όλες τις ώρες της ημέρας, συμπεριλαμβανομένων των ωρών που περνάει μέσα στην τάξη.

“Εμείς απλά έχουμε ένα ακόμη μαθητή, λίγο πιο …τριχωτό,” λέει ο διευθυντής του σχολείου του. «Αντί να έχουμε 1.000 μαθητές, έχουμε 1.001.”

Η J-Lo οσφραίνεται πότε το σάκχαρο στο αίμα του Bunger πέφτει κάτω από 80 ή πάει πάνω από 150. Κάθε φορά που ανιχνεύει ένα επικίνδυνο επίπεδο, αρχίζει να γλείφει το χέρι ή να τραβά το μπλουζάκι του.

“Μερικές φορές μου γλείφει τα χέρια πάρα πολύ, αλλά αυτό είναι διαφορετικό, είναι για να παίξουμε” λέει ο Bunger, ενώ η J-Lo κάθεται στην αγκαλιά του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ