ΨΑΧΝΕΙ ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ

Δύσκολες ώρες για την ομάδα του Τυρνάβου που στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής παραχώρησε ισοπαλία 1-1 στον ουραγό Φωκικό προκαλώντας απογοήτευση και γκρίνιες στους φιλάθλους αλλά και έντονο προβληματισμό στη διοίκηση του συλλόγου με τους πρώτους «ψιθύρους» για αντικατάσταση του προπονητή Μιλτιάδη Ζιάκα να ακούγονται στο γήπεδο!

Αγχωμένος και εμφανώς επηρεασμένος από την πίεση για θετικό αποτέλεσμα αλλά και την απουσία του έμπειρου Μπαξεβάνου στο κέντρο εμφανίστηκε ο Τύρναβος, με τους παίκτες του Ζιάκα να δημιουργούν την πρώτη καλή φάση μετά το ημίωρο της αναμέτρησης.

Με το Φωκικό να δείχνει ευχαριστημένος και με το βαθμό της ισοπαλίας οι Τυρναβίτες ανέβασαν ρυθμό και ευτύχησαν να προηγηθούν στο 75’ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Παπαϊωάννου μετά από χέρι του Λυμπέρη, ωστόσο δεν κατάφεραν να πανηγυρίσουν το «τρίποντο» αφού σε μια επέλαση του Γεωργαντόπουλου που πέρασε 3 αμυντικούς και εξαπέλυσε σουτ-βολίδα η μπάλα κατέληξε στο «παράθυρο» της εστίας του Παπαγιάννη διαμορφώνοντας το 1-1 που έμελε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

Για υπομονή και σκαμπανεβάσματα στην απόδοση των νεαρών παικτών της ομάδας έκανε λόγο ο προπονητής των γηπεδούχων Μ. Ζιάκας, με τον πρόεδρο του Τυρνάβου Βασίλη Μπρέζα εμφανώς ενοχλημένο να σκέφτεται την «επόμενη μέρα» του συλλόγου.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι σήμερα ήταν η πρώτη φορά στα τόσα χρόνια ιστορίας του συλλόγου που οι φίλαθλοι του Τυρνάβου καταφέρθηκαν ξεκάθαρα κατά του προπονητή της ομάδας απαιτώντας την αντικατάστασή του.

Ειρήνη Παπουτσή

ΦΩΤΟ: athleticlarissa

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ