ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΟΠΕΚΕΠΕ ΣΤΟΝ Β. ΚΟΚΚΑΛΗ

Γραπτές απαντήσεις σε όλα τα ζητήματα που έθεσε με επιστολή του ο βουλευτής Λαρίσης των ΑΝΕΛ κ. Βασίλης Κόκκαλης έδωσε ο Πρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ κ. Αντώνης Μωυσίδης.

Πιο αναλυτικά ο πρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ ενημέρωσε δια της δικής του επιστολής τον Λαρισαίο βουλευτή ότι «η εκκαθάριση της εξισωτικής αποζημίωσης του έτους 2013 έχει ήδη ολοκληρωθεί και καταβληθεί στους δικαιούχους εντός του 2014. Υπολείπονται μόνο οι συμπληρωματικές πληρωμές που προγραμματίζονται να πληρωθούν μέχρι το τέλος Νοεμβρίου.

Η προκαταβολή του έτους 2014 έχει ήδη καταβληθεί στους δικαιούχους τον Δεκέμβριο του 2014 και τον Ιανουάριο του 2015, ενώ η εκκαθάριση προγραμματίζεται να πραγματοποιηθεί μέχρι το τέλος Νοεμβρίου.

Τέλος, έχει ήδη καταβληθεί η ενίσχυση για το έτος 2012, ‘όσον αφορά τη βιολογική γεωργία, συμπεριλαμβανομένων των ενστάσεων για αρκετούς νομούς της χώρας, ενώ για τους υπόλοιπους νομούς η διαδικασία καταβολής θα ολοκληρωθεί στο άμεσο προσεχές διάστημα. Μέχρι το τέλος του έτους προγραμματίζεται να έχει ολοκληρωθεί και η πληρωμή των ετών 2013 & 2014 με τα νέα δεδομένα. Για το έτος 2015  οι δηλώσεις εφαρμογής θα υποβληθούν από τους δικαιούχους στις αρχές του έτους 2016 και θα ακολουθήσει η προβλεπόμενη διαδικασία».

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com