ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΑ 1 ΕΚ. € ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΑΦΗΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ!!!

Μία γυναίκα ηλικίας 85 ετών από την Αυστρία αποφάσισε να κάνει κομματάκια χαρτονομίσματα αξίας σχεδόν ενός εκατομμυρίου ευρώ λίγες ημέρες πριν φύγει από τη ζωή, καθώς, όπως φαίνεται, δεν ήθελε να τα αφήσει στους κληρονόμους της.

Τα σκισμένα χαρτονομίσματα των 100 και 500 ευρώ, η συνολική αξία των οποίων εκτιμάται σε 950.000 ευρώ, ανακαλύφθηκαν μετά τον θάνατο της γυναίκας, εντός του οίκου ευγηρίας όπου είχε μεταφερθεί πέντε ημέρες νωρίτερα, σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο.

Η 85χρονη κατέστρεψε επίσης τα βιβλιάρια του ταμιευτηρίου της, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Kurier τις οποίες επιβεβαίωσε η εισαγγελία του Βίνερ Νόιστατ.

Οι εισαγγελικές αρχές της ανατολικής Αυστρίας ενημερώθηκαν για το περιστατικό, ωστόσο δεν ξεκίνησαν έρευνα, καθώς «δεν προκύπτει κάποιο ποινικό παράπτωμα», διευκρίνισε ο εισαγγελέας Έρικ Χάμπιτσλ στο Γαλλικό Πρακτορείο.

Οι προσπάθειές της ηλικιωμένης να εκδικηθεί τους κληρονόμους της πάντως φαίνεται πως θα πέσουν στο κενό.

Εκπρόσωπος της κεντρικής τράπεζας της Αυστρίας διαβεβαίωσε, μιλώντας στην εφημερίδα Κουρίρ, ότι το πιστωτικό ίδρυμα είναι έτοιμο να αντικαταστήσει τα κατεστραμμένα χαρτονομίσματα.

left.gr

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com