ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Με κύρια θέματα συζήτησης την ελληνική κτηνοτροφία σήμερα και τις δυνατότητές της, τις ομάδες παραγωγών και το νέο ΕΣΠΑ και το ν/σ για τους συνεταιρισμούς πραγματοποιήθηκε το Σάββατο σε κεντρικό ξενοδοχείο της Λάρισας ανοιχτή σύσκεψη-συζήτηση του δικτύου αγροτών ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας, παρουσία και του βουλευτή του κόμματος Νίκου Παπαδόπουλου.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA«Είμαστε ανοιχτοί σε απόψεις, ιδέες και προτάσεις σχετικά με το ν/σ για τους συνεταιρισμούς που βρίσκεται σε διαβούλευση και αν χρειασθεί αυτή θα παραταθεί για έναν ακόμη μήνα», τόνισε ο Νίκος Παπαδόπουλος κάνοντας παράλληλα ειδική αναφορά στην ανάπτυξη της  κτηνοτροφίας ως «απαραίτητο εργαλείο για την ποιοτική  αναβάθμιση της παραγωγής».

Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους ο κ. Παπαδόπουλος ξεκαθάρισε πως «συμμετέχουμε στις κινητοποιήσεις βάζοντας μπροστά το θέμα της φορολογίας αλλά και θέματα ανειδίκευτων εργατών γης κλπ.», ενώ παράλληλα υπογράμμισε πως βασικό εργαλείο για να κινηθεί η παραγωγική ανασυγκρότηση παραμένει «… το να ξεμπλέξουμε με τις βοσκήσιμες γαίες».

Στο πλαίσιο της σύσκεψης τοποθετήθηκαν ακόμη οι κ.κ Μακατός και Εμμανουήλ, οι οποίοι και στάθηκαν ιδιαίτερα στον στόχο του δικτύου που παραμένει ο πανθεσσαλικός χαρακτήρας της διαβούλευσης.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ