ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΧΩΡΙΣ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ ΣΤΗ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Πραγματοποιώντας σπουδαία εμφάνιση οι παίκτες του Τυρνάβου κατόρθωσαν να φύγουν με το βαθμό της ισοπαλίας από την καυτή έδρα της Νίκης Βόλου, σε ένα παιχνίδι που ολοκληρώθηκε με σοβαρά επεισόδια εντός του αγωνιστικού χώρου. Οι παίκτες του Ζιάκα θα μπορούσαν να πάρουν και τη νίκη αν ήταν πιο προσεκτικοί στις τελικές τους προσπάθειες

ενώ θα μπορούσαν να κερδίσουν και πέναλτι σε ανατροπή του Τασιούλη, την οποία δεν είδε μόνο ο διαιτητής.

Οι παίκτες της Νίκης πάτυχαν γκολ που δικαιολογημένα ακυρώθηκε στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων του παιχνιδιού αφού ο σκόρερ Ναουμίδης ήταν σε καθαρή θέση οφσάιτ. Η ακύρωση του τέρματος με υπόδειξη του επόπτη πυροδότησε ένταση και επεισόδια εντός του αγωνιστικού χώρου.

Δείτε αναλυτικά λεπτό προς λεπτό τί έγιν στην ενδιαφέρουσα αναμέτρηση:

3′: Πρώτη καλή στιγμή για τη Νίκη. Ο Κανελλόπουλος έκανε τη συρτή σέντρα από τα αριστερά, ο Κρεββατάς έπιασε το σουτ στην κίνηση, η μπάλα κόντραρε στον Καρατάσιο και απομακρύνθηκε.

5′: Όμορφη σέντρα του Ελευθεριάδη από τα δεξιά, ο Κανελλόπουλος έκανε την κεφαλιά, η μπάλα στην αγκαλιά του πορτιέρο του Τυρνάβου.

– Συμπληρώσαμε το πρώτο 10λεπτο, με τη Νίκη να δείχνει διάθεση, αλλά και τον Τύρναβο να μην κλείνεται στα καρέ του και να προσπαθεί να γίνει απειλητικός.

13′: Σέντρα του Κανελλόπουλου από τα αριστερά, ο Ελευθεριάδης εντός περιοχής έπιασε το σουτ, η μπάλα άουτ.

25′: Ξαφνικό σουτ του Ελευθεριάδη από μακρινή απόσταση, ο Παπαγιάννης απομακρύνει δύσκολα σε κόρνερ.

27′: Μεγάλη ευκαιρία για τον Τύρναβο! Ο Τασιούλης πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, μπήκε στην περιοχή από τα δεξιά, πλάσαρε στην απέναντι γωνία, με τη μπάλα να φεύγει μόλις άουτ.

29′: Καλή στιγμή για τη Νίκη. Οι κυανόλευκοι άλλαξαν όμορφα τη μπάλα, τελικός αποδέκτης ήταν ο Μπαλαράμπε εντός περιοχής κι από τα αριστερά, εκείνος σούταρε με δύναμη, με τον Λίταινα να βάζει την κόντρα και να στέλνει τη μπάλα κόρνερ. Η στημένη φάση, στη συνέχεια, πέρασε ανεκμετάλλευτη.

– Η Νίκη, για μία ακόμα φορά, πραγματοποιεί ένα καλό πρώτο μέρος. Δημιουργεί ευκαιρίες, έχει την κατοχή, αλλά δε μπορεί, προς το παρόν, να βρει τον τρόπο να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

37′: Δοκάρι για τον Τύρναβο! Ο Αϊβάζης μπήκε στην περιοχή από τα δεξιά, έκανε το σουτ, με τον Σταυράκη να βρίσκει τη μπάλα και στη συνέχεια εκείνη να καταλήγει στο αριστερό κάθετο δοκάρι του.

44′: Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κοτίτσα, η μπάλα εκατοστά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Παπαγιάννη.

– Τέλος πρώτου ημιχρόνου.

46′: Ξεκίνησε το δεύτερο μέρος, με αλλαγή για τον Τύρναβο. Στη θέση του Τσιρλίδη, ο Παπαχρήστος.

49′: Πέναλτι ζητάει ο Τύρναβος, σε ανατροπή πάνω στον Τασιούλη. Κίτρινη κάρτα του Χανίδη στο νεαρό για διαμαρτυρία.

51′: Μεγάλη ευκαιρία για τη Νίκη! Ο Ελευθεριάδης εκτέλεσε το κόρνερ από τα αριστερά, ο Παπαγιάννης έκανε άστοχη έξοδο, με το Ναουμίδη στο δεύτερο δοκάρι σε κενή εστία, να μη μπορεί να στείλει με το κεφάλι τη μπάλα στα δίχτυα.

60′: Ο Κανελλόπουλος μπήκε στην περιοχή από τα αριστερά, έσκαψε τη μπάλα προς τον ανενόχλητο Μπαλαράμπε, που σε κενή εστία δεν πρόλαβε με προβολή, να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

61′: Αλλαγή για τη Νίκη. Στη θέση του Μπιτσάκου, ο Βέργος.

– Τίποτα σημαντικό στα τελευταία λεπτά, με τη Νίκη να έχει μία φλύαρη υπεροχή και τον Τύρναβο να περιμένει κάποιο λάθος των γηπεδούχων, προκειμένου να χτυπήσει στην αντεπίθεση.

– Κοντά στο 75′ η αναμέτρηση, με τους παικτες της Νίκης να είναι φανερά αγχωμένοι, έχοντας στις πλάτες τους το βάρος των προηγούμενων κακών αποτελεσμάτων.

-76′: Δεύτερη αλλαγή για τη Νίκη. Στη θέση του Ελευθεριάδη, ο Κόλα.

– Πάλι ο Μπαξεβάνος πεσμένος στο έδαφος, νέα διακοπή στο παιχνίδι. Δε μπορεί να συνεχίσει ο μέσος του Τυρνάβου, θα αντικατασταθεί.

79′: Στη θέση του Μπαξεβάνου, ο Μανιώτης, στη δεύτερη αλλαγή για τους φιλοξενούμενους.

81′: Ευκαιρία για τη Νίκη! Ο Μπαλαράμπε έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Κανελλόπουλος έκανε απευθείας το σουτ στο δεύτερο δοκάρι, απομάκρυνε στη γωνία του ο Παπαγιάννης.

85′: Κλείνει τις αλλαγές του ο Βελιτζέλος. Στη θέση του Μπαλαράμπε, ο Μέτσε.

88′: Μεγάλη ευκαιρία για τον Τύρναβο! Ο Χρηστίδης έπιασε ένα δυνατό σουτ εκτός περιοχής, η μπάλα κόντραρε στο Μέτσε, πήρε επικίνδυνη τροχιά και κατέληξε κόρνερ.

– Συμπληρώσαμε τα 90′, πέντε λεπτά οι καθυστερήσεις.

-90′: Αλλαγή για τον Τύρναβο. Στη θέση του Τασιούλη, ο Μητσογιάννης.

-91′: Τεράστια ευκαιρία για τη Νίκη! Κόρνερ εκτελεσμένο από τον Κόλα, η μπάλα πέρασε απ’ όλους, με τον Κρεββατά ανενόχλητο στο δεύτερο δοκάρι να πιάνει την κεφαλιά, στέλνοντας την στην αγκαλιά του Παπαχρήστου.

93′: Γκολ για τη Νίκη που ακυρώνεται από τον βοηθό! Ο Ναουμίδης σκόραρε, ύστερα από το τραγικό λάθος του Παπαγιάννη, υποδείχθηκε, όμως, σε θέση οφσάιντ. Γενική σύρραξη στον αγωνιστικό χώρο!

Νίκη: Σταυράκης, Κοτίτσας, Παπαδόπουλος, Ναουμίδης, Χολέβας, Μπιτσάκος (Βέργος), Ιβανίδης, Μπαλαράμπε (Μέτσε), Κανελλόπουλος, Ελευθεριάδης (Κόλα), Κρεββατάς.

Τύρναβος: Παπαγιάννης, Αϊβάζης, Λούγκος, Καρατάσιος, Λίταινας, Καρλιάμπας, Τσιρλίδης (Παπαχρήστος), Τασιούλης (Μητσογιάννης), Χρηστίδης, Μπαξεβάνος (Μανιώτης), Μπαρούτας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ