ΣΤΑ ΣΚΟΤΑΔΙΑ…

«Τι τις θέλαμε τις ηλεκτρονικές μπασκέτες;», το φυσάνε ακόμη και δεν κρυώνει παίκτριες, φίλαθλοι και παράγοντες της Αναγέννησης Νέου Ρυσίου αλλά και της Ολύμπιας Λάρισας που ταξίδεψαν τζάμπα στη συμπρωτεύουσα αφού ματς δεν έγινε λόγω προβλήματος στην ηλεκτροδότηση του γηπέδου.

Με την τύχη τους τα είχαν και οι υπεύθυνοι της Αναγέννησης αφού του αγώνα προηγήθηκε παιχνίδι βόλεϊ με τους υπεύθυνους του γηπέδου να μην «σηκώνουν» έγκαιρα τις μπασκέτες και έτσι ματς γιοκ!

Τραγελαφικές καταστάσεις αφού τα υπόλοιπα προφανώς θα γινόταν με το… χέρι (σκορ, χρονόμετρα κλπ), όσο για φωτισμό ας είναι καλά το ηλιόλουστο της ημέρας!

Την ίδια ώρα στα… σκοτάδια μείναμε και οι δημοσιογράφοι περιμένοντας την «πρώτη» του νέου Σέρβου τεχνικού των «πορτοκαλί», με τους συναδέλφους της συμπρωτεύουσας και όχι μόνο να αναρωτιούνται ακόμη για την ταυτότητά του!

Και το όνομα αυτού Μίροσλαβ Μλαντένοβιτς, με τα αποκαλυπτήρια του 40χρονου κόουτς να γίνονται-τουλάχιστο για τους Λαρισαίους φιλάθλους- στην επόμενη εντός έδρας αναμέτρηση της Ολύμπιας με αντίπαλο τον Ηρακλή της Ελένης Καφαντάρη.

Λάτρης της άμυνας η Καφαντάρη, «σέρβικη» φιλοσοφία ο Μίροσλαβ αν μη τι άλλο θα έχουν και οι δυο ενδιαφέρον επί τω έργω…

Υ.Γ 45’ ολόκληρα λεπτά περίμεναν οι διαιτητές πριν «κλείσουν» το φύλλο αγώνα με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως η ηλεκτροδότηση αποκαταστάθηκε με το που μπήκαν οι «πορτοκαλί» στο λεωφορείο! Αφού δεν τις κατέβασαν…

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ