ΔΡΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ: ΜΑΣ ΦΛΟΜΩΣΑΝ ΣΤΟ ΨΕΜΑ

Βολές κατά των αντιδημάρχων Τυρνάβου Κ. Κουλιού και Κ. Χρυσοβέργη, επειδή όπως υποστηρίζουν απάντησαν με ψεύδη σε ερωτήματά της παράταξης, εξαπολύουν με ανακοίνωσή τους οι σύμβουλοι της Δράσης Πολιτών Στ. Ροντούλης, Θ. Λάππας και Ανδ. Ξηρομερίσιος, επικαλούμενοι και σχετικά έγγραφα που όπως τονίζουν αποδεικνύουν τα ψεύδη των δύο αντιδημάρχων.

Στην επιστολή τους που συνοδεύεται και από τα έγγραφα αναφέρουν τα εξής:

«Κάθε εχέφρων δημότης, αλλά και σύσσωμη η αντιπολίτευση στο Δήμο Τυρνάβου, αναμένουν από τα στελέχη της δημοτικής αρχής τουλάχιστον να μην ψεύδονται, όταν τοποθετούνται εντός του Δημοτικού Συμβουλίου. Δυστυχώς ,όμως, ο στοιχειώδης, αλλά σημαντικός αυτός κανόνας πολιτικής συμπεριφοράς δεν τηρείται από τους στενούς συνεργάτες του κ. Σαρχώση.

Ψέμα Πρώτο

Ερωτηθείς ο κ. Κουλιός σχετικά με το κόστος της σκαλωσιάς που έχει τοποθετήσει ο Δήμος σε κτήριο επί της κεντρικής πλατείας του Τυρνάβου (δίπλα από το κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς), διαβεβαίωσε το Δημοτικό Συμβούλιο ότι το κόστος ανέρχεται περίπου στα 1700 ευρώ, συν Φ.Π.Α.

Δική μας έρευνα, όμως, απέδειξε ότι ο Δήμος Τυρνάβου καταβάλλει επιπροσθέτως για κάθε μήνα παραμονής της σκαλωσιάς το ποσό των 350 ευρώ, έπειτα από έγγραφη συμφωνία του Δήμου Τυρνάβου με τον εργολάβο του έργου, που φέρει μάλιστα φαρδιά – πλατιά την υπογραφή του κ. Κουλιού.

Με άλλα λόγια, ο κ. Κουλιός συνελήφθη ψευδόμενος ή, επί το λαϊκότερον, με τη γίδα στον ώμο. Το εξοργιστικό μάλιστα είναι ότι, αντί να ζητήσει συγγνώμη για το ψεύδος του, άρχισε να υβρίζει τον κ. Ροντούλη, ο οποίος και έθιξε το ζήτημα, διανέμοντας μάλιστα τα αποδεικτικά στοιχεία και στους επικεφαλής των υπολοίπων  δημοτικών παρατάξεων.

Η «Δράση Πολιτών», όμως, δεν θα καθυβρίσει, όπως θα μπορούσε να κάνει, τον κ. Κουλιό. Απλά θα τον αφήσουμε στην κρίση των συνδημοτών μας, οι οποίοι μπορούν μόνοι τους να αντιληφθούν το ποιον και την προσωπικότητα του ανδρός.

koylΠαρακαλούμε, μόνο, να δημοσιευθούν τα συγκεκριμένα αποδεικτικά έγγραφα, για να πιστοποιηθεί η αλήθεια των ισχυρισμών της δημοτικής μας ομάδας.

Ψέμα Δεύτερο

Ώς γνωστόν, ο εορτασμός της 28ης  Οκτωβρίου στον Αμπελώνα έγινε, λόγω της προχειρότητας της δημοτικής αρχής, υπό ατυχείς περιστάσεις. Συγκεκριμένα, οι μεγαφωνικές εγκαταστάσεις δεν λειτούργησαν και οι παρελαύνοντες μαθητές βάδιζαν υπό τους ήχους της σφυρίχτρας των καθηγητών τους!!

Ερωτηθείς για το ατυχές περιστατικό, ο αντιδήμαρχος  κ. Χρυσοβέργης διαβεβαίωσε το Δημοτικό Συμβούλιο ότι η ευθύνη πρέπει να καταλογισθεί στη ΔΕΗ, επειδή δήθεν με δική της υπαιτιότητα είχε γίνει διακοπή ρεύματος στον Αμπελώνα.

101_0857Δυστυχώς, όμως, και πάλι η αλήθεια είναι διαφορετική. Απαντώντας η ΔΕΗ εγγράφως, σε ερώτηση που υπέβαλε για το συγκεκριμένο περιστατικό ο κ. Ροντούλης, διαβεβαιώνει με κατηγορηματικότητα ότι ουδεμία βλάβη ή διακοπή ρεύματος παρουσιάστηκε στον Αμπελώνα ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου 2015.

Το ψεύδος, λοιπόν, του κυρίου αντιδημάρχου εμφανίζεται κατά τρόπο ανάγλυφο και αναμφισβήτητο. Και πάλι εμείς δεν θα κρίνουμε τη συμπεριφορά αυτή, μολονότι και πάλι οι κύριοι της δημοτικής αρχής εξαντλούνται σε ύβρεις κατά του κ. Ροντούλη. Ας κρίνουν οι ίδιοι οι δημότες, στη βάση των σχετικών αποδεικτικών εγγράφων που επίσης κοινοποιούμε, για να δημοσιευθούν, ώστε ο πολίτης να μορφώσει ανεπηρέαστα την προσωπική του γνώμη για τα συμβάντα.

Πάντως, όσο περνάει ο καιρός, τόσο καταλαβαίνουν όλοι γιατί ο κ. Σαρχώσης αποκρύπτει από τη «Δράση Πολιτών» τους φακέλους των θεμάτων που συζητούνται σε κάθε Δημοτικό Συμβούλιο. Η αδιαφάνεια και το ψεύδος γίνονται το πέπλο, κάτω από το οποίο κρύβει την ανικανότητά και τη διαφθορά της διοίκησής του. Κρίμα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ