ΑΔ. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: Η ΕΚΛΟΓΗ ΜΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΑΛΛΕΡΓΙΚΟ ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

Με διακριτική αλλά αισθητή την παρουσία της αστυνομίας μετά τα όσα προηγήθηκαν στο γειτονικό Βόλο πραγματοποιήθηκε το απόγευμα στη Λάρισα η προγραμματισμένη επίσκεψη του υποψηφίου για την προεδρία της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΜιλώντας στους δημοσιογράφους ο Άδωνις Γεωργιάδης επικεντρώθηκε στις πρόσφατες πολιτικές εξελίξεις και το θέμα Πανούση, το οποίο όπως ανέφερε «η ΝΔ δεν έχει αναδείξει αρκετά», εξέφρασε την έντονη ανησυχία του για το μέλλον του τόπου που «κυβερνάτε από ανθρώπους που έχουν ξεπεράσει κάθε όριο πολιτικής αναισχυντίας σε σημείο που να προκαλούν ντροπή ακόμη και στους  ψηφοφόρους τους»  και περιέγραψε το όραμά του για μια κεντροδεξιά παράταξη και ένα γνήσιο λαϊκό κόμμα με ιδεολογική περηφάνια, που θα δίνει ευκαιρίες στους νέους ανθρώπους, θα δημιουργήσει νέα γενιά στελεχών και θα μιλά με «σκληρή» γλώσσα στην Αριστερά που διαφεντεύει τον τόπο.

Αναφερόμενος στην υποψηφιότητά του ο κ. Γεωργιάδης κάλεσε τους δημοσιογράφους να διαπιστώσουν ποιόν δεν θέλει αρχηγό της ΝΔ ο… Τσίπρας, αφού όπως υποστήριξε χαρακτηριστικά «… προκαλώ αλλεργία στην Αριστερά και αν εκλεγώ θα τους προκαλέσω και αλλεργικό σοκ»!!

Κλείνοντας ο Άδωνις Γεωργιάδης αναφέρθηκε και στα οικονομικά του κόμματός του με το χρέος να αγγίζει τα 200 εκατομμύρια ευρώ, ωστόσο όπως υποστήριξε θα πρέπει να βρεθεί λύση «… διότι δεν γίνεται να χρεοκοπήσει ένας πολιτικός οργανισμός, η μόνη ελπίδα για τον τόπο, που εκπροσωπεί 1,5 εκατομμύριο Έλληνες πολίτες».

Νωρίτερα το απόγευμα ο κ.  Γεωργιάδης επισκέφθηκε την Περιφέρεια Θεσσαλίας, ενώ ακολούθησε συνάντηση με τη ΝΟΔΕ Λάρισας.

Αξίζει να σημειωθεί πως τον Άδωνι Γεωργιάδη συνόδευε ο ένας εκ των τοπικών βουλευτών κ. Χρήστος Κέλλας.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ