ΑΡΚΕΤΑ ΠΙΑ ΜΕ ΤΗ ΛΑΣΠΗ ΣΤΟΝ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑ!

Η ανακοίνωση της ΔΑΚΕ για “κακοδιαχείριση” με αφορμή ένα λογαριασμό τηλεφώνου που απλά καθυστέρησε να πληρωθεί αποδεικνύει περίτρανα ότι ενόψει εκλογών οι συνάδελφοι της ΔΑΚΕ δεν έχουν όρια. Θέλουν να πολώσουν και να οξύνουν την κατάσταση για μικροπολιτικούς και μικροπαραταξιακούς λόγους.

Εννοείται ότι ένα τέτοιο γεγονός δεν συνιστά “κακοδιαχείριση”, ούτε δικαιολογεί το ύφος της ανακοίνωσης των συναδέλφων της ΔΑΚΕ. Ότι τα οικονομικά της ΕΛΜΕ δεν είναι σε καλή κατάσταση είναι γνωστό και πρώτοι το θέσαμε για να βρεθεί λύση. Από το καλοκαίρι κιόλας επισημάναμε στο ΔΣ ότι τίθεται ζήτημα ουσιαστικής λειτουργίας του σωματείου λόγω αδυναμίας κάλυψης και αυτών ακόμα των λειτουργικών εξόδων. Στις σχετικές συζητήσεις του ΔΣ για εξεύρεση πιθανών λύσεων στο πρόβλημα δεν τέθηκε ποτέ θέμα “κακοδιαχείρισης”.

Οι συνάδελφοι της ΔΑΚΕ γνωρίζουν πολύ καλύτερα από τον καθένα, γιατί κατείχαν τη θέση του ταμία το 2012-2013, τα αυξημένα έξοδα της ΕΛΜΕ λόγω των συνεχών κινητοποιήσεων ενάντια στη διαθεσιμότητα των συναδέλφων, της μείωσης των εσόδων από συνδρομές μελών, του χρέους προς την ΟΛΜΕ. Οι ανυπόστατες όμως προσωπικές επιθέσεις ξεφεύγουν από τα όρια της όποιας συνδικαλιστικής ή πολιτικής αντιπαράθεσης και φτάνουν στα όρια της “ανήθικης”, απαράδεκτης και επικίνδυνης συνδικαλιστικής διολίσθησης.

Δεν επιτρέπουμε σε κανέναν να σπιλώνει πρόσωπα. Αρκετά πια με τη λάσπη στον ανεμιστήρα!!! Καλούμε τη ΔΑΚΕ να ανακαλέσει για την “κακοδιαχείριση” και επίσης όλες τις παρατάξεις του ΔΣ να πάρουν δημόσια θέση για το θέμα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ