ΕΣΛ: ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΟΥΜΕ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΚΟΛΛΗΓΟΙ

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

«Με πάνω από 200.000 επιχειρήσεις να έχουν χαθεί και άλλες 20.000 με 30.000 να έχουν χάσει τη ρύθμιση των 100 δόσεων ο μόνος δρόμος για να μη γίνουμε σύγχρονοι κολλήγοι στον ίδιο μας τον τόπο είναι ο αγώνας».

Αυτά τονίστηκαν μεταξύ άλλων από τα μέλη της διοίκησης του Εμπορικού Συλλόγου Λάρισας στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου που παραχωρήθηκε με αφορμή την αυριανή  απεργιακή κινητοποίηση.

«Ζητάμε ένα δίκαιο και όχι ληστρικό φορολογικό σύστημα, χωρίς τον ωμό εκβιασμό των πλειστηριασμών και των κατασχέσεων καθώς και μια μόνιμη και  βιώσιμη λύση για τον ασφαλιστικό μας φορέα», τόνισε ο πρόεδρος του ΕΣΛ Γιώργος Τσιαπλές, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι κινδυνεύουν άμεσα να χαθούν όλες οι ρυθμίσεις με τη νέα ρύθμιση που ορίζει πως με την όποια ληξιπρόθεσμη οφειλή χάνεται και η ρύθμιση των 100 δόσεων.

Με βολές κατά της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ αλλά και των προηγούμενων κυβερνήσεων που με τις πολιτικές τους εξαθλίωσαν την αγορά επιμένοντας στην επιβολή νέων μέτρων, η διοίκηση του συλλόγου απηύθυνε κάλεσμα ώστε «να βρεθεί επιτέλους στο προσκήνιο η ανάγκη του καθημερινού πολίτη».

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ