ΣΟΟΥ ΑΔΩΝΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΜΕΣΤΗ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ «ΔΙΟΝΥΣΟΣ»

Σε… σόου μετατράπηκε η αποψινή ομιλία του υποψήφιου για την ηγεσία της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη που πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Λάρισας, η αίθουσα του οποίου αποδείχθηκε πολύ μικρή για να τον χωρέσει!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΕνθουσιασμένος από την υποδοχή και την προσέλευση ο Α. Γεωργιάδης επιδόθηκε σε σκηνοθετικές οδηγίες προς τους καμεραμάν με παραινέσεις του τύπου «μην δείχνετε εμένα δεν έχω ανάγκη, δείξτε τον κόσμο που δεν έχει που να καθίσει», ενώ δεν δίστασε να ρίξει τις… ευθύνες για το στριμωξίδι στον τοπικό βουλευτή Χρήστο Κέλλα που επέλεξε(!) τη συγκεκριμένη αίθουσα.

Τα πυρά του συγκέντρωσε ο ΣΥΡΙΖΑ «που θέλει να κάνει τον τόπο σαν τα μούτρα του και αλήθεια τα’ χετε δει τα μούτρα του;», αναρωτήθηκε απευθυνόμενος στον κόσμο που τον επευφημούσε, ενώ στην ομιλία του επικεντρώθηκε στο θέμα Πανούση και τις δηλώσεις βουλευτών του κυβερνώντος κόμματος από τα Τρίκαλα «… που υποστήριξαν πως αν δεν υπήρχε μνημόνιο θα το εφευρίσκαμε!».

Ο Άδωνις Γεωργιάδης αναφέρθηκε σε επιστολή του προς το Βαγγέλη Μειμαράκη με την οποία του ζητά να καλέσει τον πρωθυπουργό να δώσει εξηγήσεις στη Βουλή για το θέμα Πανούση, ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον υπήρξε ως προς την καταγραφή των παρόντων αλλά και των απόντων της σημερινής εκδήλωσης.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΣτις πρώτες σειρές ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας, ο βουλευτής Χρήστος Κέλλας, ο δήμαρχος Ελασσόνας Νίκος Ευαγγέλλου, πολιτευτές και στελέχη της ΝΔ, με απόντες τους αγροτοσυνδικαλιστές αλλά και τον πρώην δήμαρχο Κ. Τζανακούλη και την επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Ρένα Καραλαριώτου που έδωσαν το παρών στις ομιλίες προηγούμενων διεκδικητών της «γαλάζιας» ηγεσίας.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ