Β. ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ: ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΞΑΝΑΝΑΨΩ ΤΗ ΔΑΔΑ ΤΗΣ ΝΔ!

Ανατρέποντας τις πληροφορίες που μιλούσαν για «πέρασμα» από τη Λάρισα και κεντρική ομιλία στο Βόλο ο Βαγγέλης Μειμαράκης πραγματοποίησε χθες σε αίθουσα κεντρικού ξενοδοχείου της πόλης αρχηγική εμφάνιση μιλώντας σε πολυπληθές ακροατήριο και εμφανιζόμενος ως ο εγγυητής της ενότητας του κόμματος.

meim1 meim2Ο υποψήφιος για την προεδρία της ΝΔ άσκησε δριμεία κριτική στην κυβέρνηση Τσίπρα τονίζοντας ότι «η αριστερή κοινωνική ευαισθησία είναι ένας μύθος, αφού κοινωνική πολιτική δεν γίνεται με δανεικά», δεσμεύτηκε πως ως πρόεδρος δεν πρόκειται να ψηφίσει νέα φορολογικά μέτρα, ξεκαθάρισε ότι δεν πιστεύει στην αλλαγή του ονόματος της ΝΔ που εισηγούνται κάποιοι και υπεραμύνθηκε της απόφασής του να μην συμμετέχει σε debate.

«Ως πρόεδρος θα εισηγηθώ στο συνέδριο την επαναφορά του συμβόλου μας του πυρσού και θα ξανανάψω τη δάδα», τόνισε ο Βαγγέλης Μειμαράκης, ενώ αναφορικά με τα σχόλια των συνυποψήφιών του για την άρνησή του να μετέχει σε debate επέμεινε πως «πρόκειται για μια εσωκομματική διαδικασία και δεν είναι δυνατόν τα εν οίκω να βγουν στην τηλεόραση», χωρίς ωστόσο το επιχείρημά του να απαντά στο γιατί δεν δέχτηκε διάλογο ούτε εντός των οργάνων.

Ο Β. Μειμαράκης αναχώρησε αργά το απόγευμα για το Βόλο, ενώ το παρών στην ομιλία του στη Λάρισα έδωσε σχεδόν σύσσωμη η τοπική ΝΔ, οι βουλευτές  Λάρισας του κόμματος, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας, οι δήμαρχοι Ελασσόνας και Κιλελέρ, ο πρόεδρος του Ν.Τ της ΑΔΕΔΥ, μέλη της ΝΟΔΕ, πολιτευτές, η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Ρένα Καραλαριώτου, ο αγροτοσυνδικαλιστής Χρήστος Σιδερόπουλος και πλήθος «γαλάζιων» του νομού.

Ειρήνη Παπουτσή

ΦΩΤΟ: Facebook

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ