ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΑΡΚΙΝΓΚ Ο ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΟΚΛΟΥ…

Την οργή και την αγανάκτηση των καταστηματαρχών αλλά και των διερχόμενων πεζών προκαλεί η καθημερινή εικόνα του πεζόδρομου της Πατρόκλου στο κέντρο της Λάρισας, ο οποίος λόγω της κακής συνήθειας πολλών Λαρισαίων να παρκάρουν όπου βρουν το όχημά τους και της ελλιπούς αστυνόμευσης έχει μετατραπεί σε ένα τεράστιο πάρκινγκ.

παρκινγκ2Σύμφωνα με τους καταστηματάρχες το φαινόμενο είναι καθημερινό και ιδιαίτερα οξυμένο τις απογευματινές ώρες, όταν τα καταστήματα είναι ανοικτά, με αποτέλεσμα να μοιάζει με “Γολγοθάς” η προσπάθεια των πεζών να διασχίσουν τον πεζόδρομο ή να επισκεφθούν κάποιο κατάστημα.

Δεκάδες δίκυκλα, ΙΧ, αλλά και αυτοκίνητα τροφοδοσίας ανεβαίνουν όλες τις ώρες τον πεζόδρομο, παρκάρουν όπου βρουν και αδιαφορούν για το τι προβλήματα προκαλούν ενώ αφού κάνουν τις δουλειές τους παίρνουν τα οχήματά τους ατιμώρητοι λες και δεν συμβαίνει τίποτα αφού δεν υπάρχει καμία αστυνόμευση.

Οι επαγγελματίες και οι πεζοί θεωρούν ότι “έφτασε ο κόμπος στο χτένι” και καλούν τη δημοτική αρχή της Λάρισας να βάλει τάξη στο χάος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ