ΔΡΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ: Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΕΙΚΟΣΑΕΤΙΑΣ

Σκληρή κριτική στη δημοτική αρχή την οποία χαρακτηρίζουν τη χειρότερη των τελευταίων χρόνων, ασκούν οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης “Δράση Πολιτών” κ.κ. Στ. Ροντούλης, Θ. Λάππας και Ανδρ. Ξηρομερίσιος, με αφορμή την κατάσταση που επικρατεί στους αγροτικούς δρόμους.

Στην ανακοίνωση αναφέρουν:

“Αρκετούς μήνες πριν, η δημοτική παράταξη «Δράση Πολιτών» προσπαθούσε, πρώτη απ’ όλους, να αφυπνίσει την υπνώττουσα δημοτική αρχή του Τυρνάβου για την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί στο αγροτικό οδικό δίκτυο του Δήμου.

Τότε, υποστήκαμε τις ύβρεις και τους απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς του αρμοδίου αντιδημάρχου, μολονότι οι προθέσεις μας ήταν αγαθές και χωρίς καμιά αρνητική αντιπολιτευτική σκοπιμότητα.

Τώρα, όλοι παραδέχονται την ορθότητα των επισημάνσεων της «Δράσης Πολιτών» για το συγκεκριμένο θέμα, καθόσον τα αποτελέσματα της αδράνειας και απρονοησίας της δημοτικής αρχής γίνονται σε καθημερινή βάση αντιληπτά από τους δημότες, που δεν μπορούν πλέον ούτε να προσεγγίσουν τα χωράφια με τα αγροτικά τους μηχανήματα, αφού οι αγροτικοί δρόμοι μοιάζουν με βομβαρδισμένη ζώνη. Έτσι οι αγρότες στα χωριά του Δήμου διαμαρτύρονται  και καταγγέλλουν τους υπευθύνους, μήπως και επιτύχουν την ευαισθητοποίησή τους και βελτιωθεί η κατάσταση. Όταν, όμως, οι υπεύθυνοι αυτοί καθεύδουν, η κατάσταση όχι μόνο δεν βελτιώνεται, αλλά διαρκώς χειροτερεύει.

Το μείζον ζήτημα, μάλιστα, είναι η ευρύτερη και συνολικότερη εγκατάλειψη που βιώνουν τα χωριά του Δήμου. Κανένα ενδιαφέρον, καμιά προσοχή, καμιά ευαισθησία  δεν δείχνουν οι κύριοι της δημοτικής αρχής για τις αγωνίες και το βιοτικό επίπεδο των κατοίκων στην περιφέρεια  του Δήμου. Αρκούνται σε μια απλή κακοσχεδιασμένη διαχείριση των πραγμάτων, χωρίς κανένα αναπτυξιακό όραμα, που θα μπορούσε να προσδώσει μια δυναμική ελπίδας και να καλυτερεύσει την καθημερινότητα των πολιτών στα αγροτικά, κυρίως, δημοτικά διαμερίσματα.

Ομολογουμένως, πρόκειται για την χειρότερη δημοτική αρχή της τελευταίας εικοσαετίας. Δεν διαθέτουν έμπνευση, δεν έχουν ρεαλιστικό σχέδιο ανάπτυξης, δεν έχουν προχωρήσει ούτε ένα μεγάλο έργο στον δήμο, μένουν άπραγοι και εγκλωβισμένοι στις ιδεοληψίες τους. Το μόνο που ξέρουν να κάνουν είναι να υβρίζουν και να κακολογούν τους πολιτικούς τους αντιπάλους με περισσή χυδαιότητα και αδιαντροπιά.

Τους αφήνουμε στην κρίση των δημοτών”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ