ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

Ανακοίνωση με την οποία ασκεί σκληρή κριτική στη δημοτική αρχή και προσωπικά στο δήμαρχο Π. Σαρχώση, εξέδωσε η Λαϊκή Συσπείρωση δήμου Τυρνάβου με αφορμή την κακή κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι αγροτικοί δρόμοι. Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

Σε αναβρασμό βρίσκονται οι αγρότες των περιοχών Αργυροπουλείου, Ροδιά και Δελερίων του Δήμου Τυρνάβου, από την κακή κατάσταση των αγροτικών δρόμων, λόγω έλλειψης συντήρησής των, από τις υπηρεσίες του Δήμου.

Την περίοδο αυτή, που οι αγροτικές εργασίες βρίσκονται σε έξαρση, λόγω και της συγκομιδής της ελιάς, η πρόσβαση στα κτήματά τους γίνεται δύσκολα και επικίνδυνα. Αγροτικά μηχανήματα έχουν συνεχείς φθορές και το πιο σοβαρό, κινδυνεύουν ανθρώπινες ζωές.

Στο Αγροτικό συλλαλητήριο του Τυρνάβου στις 7 Νοεμβρίου 2015 ο Δήμαρχος κ. Σαρχώσης, τα πάντα υποσχόμενος, δήλωσε στον ημερήσιο τύπο:

«Είμαστε πάντα στο πλευρό των αγροτών και κτηνοτρόφων για την ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων τους».

Συγχαίρουμε τον Δήμαρχο του ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, για την ετοιμότητα που δείχνει και έχει σε εγρήγορση τα μηχανήματα του Δήμου, για την αποκατάσταση των δρόμων, εδώ και δυο μήνες,  κοροϊδεύοντας τους αγρότες.

Πρέπει να γνωρίζει ο κ. Σαρχώσης, θιασώτης της «αριστερής κυβέρνησης», ότι τα δίκαια αιτήματα των αγροτών και κτηνοτρόφων δεν προωθούνται ούτε από το επιχειρησιακό πρόγραμμα του Δήμου, που είναι εναρμονισμένο με τις επιταγές της Ε.Ε, ούτε από την Κοινή Αγροτική Πολιτική (ΚΑΠ) και τα μνημόνια, που έχουν στόχο να εξαφανίσουν τους μικρομεσαίους αγρότες αλλά ούτε και από τις συναντήσεις με τους  αρμόδιους υπουργούς που έβαλαν φαρδιά – πλατιά τις υπογραφές τους στο 3ο μνημόνιο.

Τα δίκαια αιτήματα της μικρομεσαίας αγροτιάς και των κτηνοτρόφων είναι αιτήματα επιβίωσης, προωθούνται μόνο με αγώνες και σύγκρουση με την κυβέρνηση και την Κοινή Αγροτική Πολιτική της Ε.Ε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ