ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ: Ο ΚΑΤΗΦΟΡΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΜΟ!

Μέσα στα πυκνά γεγονότα της  καυτής επικαιρότητας, ιδιαίτερη αίσθηση προκαλεί μία ακόμα αθλιότητα της μνημονιακής συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Συγκεκριμένα, με μια κατάπτυστη απόφαση του προέδρου της Βουλής Ν. Βούτση, καταργήθηκε η «Επιτροπή Αλήθειας  για το Χρέος», η οποία συγκροτήθηκε από την Ζωή Κωνσταντοπούλου και διενεργεί  λογιστικό και νομικό έλεγχο του χρέους.
«Ξηλώθηκε» έτσι μία ακόμα υπόσχεση του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία βέβαια,  μετά την πλήρη μεταπήδησή του στο χαράκωμα των δανειστών και την μνημονιακή εξαλλαγή του, ήταν «αχρείαστη» και επικίνδυνη για την κυβέρνηση και τους δανειστές-τοκογλύφους, γιατί αποδείκνυε με ατράνταχτα επιχειρήματα τον παράνομο, απεχθή, μη βιώσιμο και αντισυνταγματικό χαρακτήρα του.

Ο κ. Τσίπρας και η περί αυτόν ηγετική ομάδα ουδέποτε αξιοποίησαν, στην λεγόμενη διαπραγμάτευση με τους δανειστές, τα απολύτως τεκμηριωμένα επιχειρήματα της επιτροπής ώστε να γίνει κατορθωτή, με την πλήρη συμπαράσταση του λαού μας, η διαγραφή του παράνομου, απεχθούς και μη βιώσιμου τμήματός του.

Σειρά για κατάργηση ή παραπομπή στις καλένδες παίρνουν τώρα η επιτροπή για την διερεύνηση των συνθηκών υπαγωγής της χώρας μας στο 1ο και 2ο μνημόνιο και η επιτροπή διεκδίκησης των γερμανικών οφειλών και του κατοχικού δανείου, για να γίνει ο εξευτελισμός τους τέλειος.

Όμως ο ελληνικός λαός  δεν είναι διατεθειμένος να αποδεχθεί τους αντιλαϊκούς αυτούς σχεδιασμούς του κ. Τσίπρα και της κυβέρνησής του, και όπως έδειξε με την χθεσινή πανελλαδική απεργία, σύντομα η 4ημνημονιακή κυβέρνηση θα πάρει τη θέση που της αξίζει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ