ΑΝΕΤΗ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Για μόλις ένα 10λεπτο κράτησε το… ρόπαλο ο Ηρακλής αφού η Ολύμπια υπό την καθοδήγηση του νέου της προπονητή Μ. Μλαντένοβιτς σοβαρεύτηκε στη συνέχεια για να φτάσει στην άνετη επικράτηση με σκορ 68-45 επί του «φιλότιμου» αντιπάλου της, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Α2 Γυναικών.

Νωθρό ξεκίνημα των «πορτοκαλί» που με χαλαρές άμυνες και κατάχρηση ντρίπλας έδωσαν δικαιώματα στον Ηρακλή, με τις φωνές του Σέρβου κόουτς να «ξυπνούν» τις Λαρισαίες που μεταμορφωμένες προς το καλύτερο πήγαν στα αποδυτήρια με +16, κλείνοντας το ημίχρονο με σκορ 34-18 και παθητικό μόλις 2 πόντους!!

Με το σκηνικό να μην αλλάζει στην επανάληψη, την Κουτσουνούρη απολαυστική και τις Καλλίδου- Δεληγιάννη να την ακολουθούν σε απόδοση οι παίκτριες της Ολύμπιας πήραν μια καθαρή και άνετη νίκη, δίνοντας το δικαίωμα στο νέο τεχνικό τους να δει αγωνιζόμενες τις περισσότερες αθλήτριες της ομάδας.

Σημαντική η βοήθεια που ήρθε από τον πάγκο και όμορφο θέαμα κυρίως από τις συνεργασίες Κουτσουνούρη-Δεληγιάννη αλλά και από τις προσπάθειες των Καλλίδου-Σουλιώτη όλα τα κορίτσια απέσπασαν δίκαια το χειροκρότημα των φιλάθλων που βρέθηκαν στις κερκίδες του κλειστού της Νεάπολης.

Δύσκολη «έξοδος» την ερχόμενη Κυριακή για την Ολύμπια που καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο του πρωτοπόρου και αήττητου Άρη Θεσσαλονίκης.

ΟΛΥΜΠΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ(Μλαντένοβιτς-Καπνιά): Νταουντάκη, Δεληγιάννη 14, Κουτσουνούρη 22, Χαβαλέ 9, Ράπτη, Κυριτσάκα 2, Αραπακοπούλου 2, Σουλιώτη 7, Καλλίδου 10 (2), Ντριστέλλα 2, Κοτζαίτση, Γρηγοριάδου.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ