ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΟΙ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ-ΚΟΚΟΣΗ ΣΤΟ PRELUDIO!!

Με το δικό τους μοναδικό τρόπο περιέγραψαν τον έρωτα από την εποχή των σπηλαίων μέχρι και τις μέρες μας οι αγαπημένοι ηθοποιοί Σταύρος Νικολαΐδης και Ασπασία Κοκόση προσφέροντας απίστευτες στιγμές διασκέδασης στους Λαρισαίους που γέμισαν ασφυκτικά το Σαββατόβραδο το café Preludio.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAΕύστοχα κείμενα, με νεύρο, φαντασία και προσέγγιση… ψυχολόγου από την Ασπασία Κοκόση, απολαυστική η σκηνοθετική ματιά του Σταύρου Νικολαΐδη, «γάντι» οι μουσικές επιλογές του Γιώργου Δρογγίτη συνέθεσαν ένα απολαυστικό αποτέλεσμα με το “Fucking Impossible” να ενθουσιάζει και το κοινό να απολαμβάνει συμμετέχοντας, κάθε λεπτό της 2ωρης παράστασης!

Στα… high lights η απίστευτη προσέγγιση του ελληνικού κιν/φου με τους Νικολαΐδη-Κοκόση να δίνουν «ρέστα» επί σκηνής στη «Νεράιδα και το παλικάρι» και γέλιο μέχρι δακρύων στις περιγραφές του Μεσαίωνα, της Αναγέννησης και των δεκαετιών ’50 και ’60.

Οι ταλαντούχοι… μελλοντολόγοι-σεξολόγοι διαπρέπουν με την ξεκαρδιστική παράσταση και στην Αθήνα, ενώ δεν χάνουν ευκαιρία να προσφέρουν γέλιο και… συμπαράσταση σε όσους «πάσχουν από κατάθλιψη» ανά τη χώρα!

Να μας ξανάρθουν…

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ