ΠΟΙΝΗ 15ΜΗΝΗΣ ΦΥΛΑΚΙΣΗΣ ΣΕ ΠΑΤΕΡΑ ΠΟΥ ΧΤΥΠΗΣΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΕΓΚΥΟΣ

Χτύπησε με τα χέρια του την κόρη του στο πρόσωπο και το σώμα επειδή έμαθε πως είναι έγκυος. Το περιστατικό αφορά 42χρονο Βολιώτη, ο οποίος συνελήφθη και καταδικάστηκε χθες από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου σε ποινή φυλάκισης 15 μηνών με τριετή αναστολή και εφέσιμη.

Αφορά στην τέταρτη κατά σειρά υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας καθώς η ρητή του Τριμελούς περιελάμβανε άλλες τρεις δίκες με δράστες άνδρες που προκάλεσαν σωματικές βλάβες.

«Είμαι μετανοιωμένος γιατί με τη βία δεν βρίσκεις λύσεις» είπε περίλυπος στο Δικαστήριο ο 42χρονος Βολιώτης απολογούμενος, που χτύπησε την κόρη του. Ωστόσο, ο Εισαγγελέας έδρας τον έκρινε ένοχο για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη. Ο καταδικαστείς έχει χτυπήσει ξανά στο παρελθόν την κόρη του, όπως προέκυψε από την ακροαματική διαδικασία.

Η 19χρονη κοπέλα ξέσπασε σε λυγμούς όταν κλήθηκε να απαντήσει στο Δικαστήριο για το λόγο του τσακωμού. «Είμαι έγκυος είπε, «και θέλω να κρατήσω το παιδί μου, είναι δικαίωμά μου». Αυτός ήταν ο λόγος που προχθές στις 3 το μεσημέρι στο σπίτι συγγενικού προσώπου ο πατέρας της ξέσπασε. Ο 42χρονος κρατήθηκε όλο το βράδυ στο Αστυνομικό Τμήμα μετά από τη μήνυση που έκανε στο Αστυνομικό Τμήμα Βόλου η 19χρονη. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε συνοδεία αστυνομικών στην Εισαγγελία Βόλου. Εναντίον του ασκήθηκε ποινική δίωξη για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη.

Ο Εισαγγελέας ζήτησε την ενοχή του σύμφωνα με το κατηγορητήριο, τονίζοντας ότι δείχνει δειλία να συμπεριφέρεται κανείς με αυτόν τον τρόπο. «Δεν ξέρετε πώς να διαχειριστείτε τα προβλήματα εκτός ξύλου. Υπάρχουν άνθρωποι ειδικοί που μπορούν να σας βοηθήσουν» πρόσθεσε μεταξύ άλλων.

Ταχυδρόμος Βόλου

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.