«ΜΠΛΟΚΟ» ΛΟΓΩ ΟΦΕΙΛΩΝ ΠΛΕΞΙΔΑ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝΑΕΛ!

Άσχημη όσο και απρόοπτη εξέλιξη για την ΑΕΛ μετά την απόφαση του Πρωτοβάθμιου Οργάνου Αδειοδοτήσεων Ομάδων που απέρριψε την εισήγηση του διευθυντή του τμήματος Αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ σύμφωνα με την οποία η ΑΕΛ μπορούσε να αδειοδοτηθεί και να αρθεί το καθεστώς επιτήρησής της.

Η απόφαση κάνει λόγο για εκκρεμείς οφειλές της περιόδου 2014-2015, ενώ η επιτροπή δεν δέχθηκε ως επαρκή τα στοιχεία που παραδόθηκαν από πρώην υπάλληλο της ΠΑΕ επί εποχής Πλεξίδα, απορρίπτοντας έτσι και τη θετική εισήγηση του διευθυντή που προηγήθηκε.

Ούτε ένας, ούτε δύο, 13 ποδοσφαιριστές της περιόδου Βαγγέλη Πλεξίδα εμφανίζονται με οικονομικές εκκρεμότητες-παρά τις περί του αντιθέτου διαβεβαιώσεις από πλευράς La Farm- ενώ 2 εξ’ αυτών,οι Μουλόπουλος και Σταθάκης, έχουν καταθέσει και προσφυγές!

Παυλίδης, Γκούρτσας, Αθανασόπουλος, Παμλίδης, Κουρτεσιώτης, Αποστολίδης, Κοντοδήμος, Μελισσάς, Μπιλά, Ριμπέιρο και Περίκο συμπληρώνουν το «μακρύ» κατάλογο των ποδοσφαιριστών που έχουν να… λαβαίνουν, ενώ οι νομικοί σύμβουλοι της ΑΕΛ θα μελετήσουν την απόφαση και αναμένεται επίσημη τοποθέτηση της ΠΑΕ στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ