ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΣΗ Δ. ΚΟΥΤΣΙΝΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Την πολιτική του διαφωνία με τους προς ψήφιση προϋπολογισμούς του δήμου, της μουσικής σχολής και του οργανισμού κοινωνικής πολιτικής του δήμου Τυρνάβου καθώς και με το προς ψήφιση τεχνικό πρόγραμμα του δήμου για το 2016. εξέφρασε χθες κατά τη διάρκεια των συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου

ο δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας και πρόεδρος της σχολικής επιτροπής β/βαθμιας Δημήτρης Κουτσίνας, ψηφίζοντας “παρών” στα συγκεκριμένα θέματα σε αντίθεση με το “ναι” του συνόλου των συμβούλων της πλειοψηφίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τους προϋπολογισμούς καταψήφισε τόσο η Λαϊκή Συσπείρωση όσο και το ΜΠΡΟΣΤΑ που χθες εκπροσωπούνταν από τους κ.κ. Νταβαρούκα και Αμάρι.

Από τη συζήτηση απουσίαζε η Δράση Πολιτών συνεχίζοντας τη διαμαρτυρία για τη μη χορήγηση των φακέλων με τα θέματα και η παράταξη της πρώην δημάρχου Αν. Ψύρρα.

Ο Δ. Κουτσίνας

Αιτιολογώντας τη στάση του ο κ. Κουτσίνας ξεκαθάρισε ότι δεν μπορεί να δεχθεί τις μειώσεις στους προϋπολογισμούς που συρρικνώνουν υπηρεσίες που παρέχει ο δήμος προς τους δημότες και σημείωσε ότι είναι πολιτική η διαφωνία του αφού δεν μπορεί να δεχθεί να περνούν οι πολιτικές που επιβάλουν τα τρία μέχρι σήμερα μνημόνια και στην αυτοδιοίκηση. Παράλληλα κατηγόρησε και την ΚΕΔΕ για τη μέχρι σήμερα απαθή στάση της.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ