ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΕΠΕΙΔΗ “ΑΝΕΒΑΣΕ” ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΙΣΘΗΣΙΑΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ 34ΧΡΟΝΗΣ

Δικογραφία τακτικής διαδικασίας σε βάρος 33χρονου σχηματίστηκε από την ΕΛ.ΑΣ, ο οποίος ανάρτησε στο διαδίκτυο … αισθησιακές φωτογραφίες 34χρονης αλλοδαπής. Ο δράστης κατηγορείται για παράβαση των διατάξεων για την προστασία του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

Η διερεύνηση της υπόθεσης άρχισε έπειτα από καταγγελία της 34χρονης, για δημοσίευση από άγνωστους δράστες σε ιστοσελίδες του διαδικτύου και χωρίς τη συναίνεσή της, αισθησιακών φωτογραφιών της που προέρχονταν από επαγγελματική φωτογράφησή της.

Παράλληλα, η αλλοδαπή κατήγγειλε ότι ο 33χρονος κοινοποίησε και απέστειλε τις σχετικές ηλεκτρονικές διευθύνσεις που παραπέμπουν στις συγκεκριμένες φωτογραφίες, σε συγγενικά της πρόσωπα, μέσω ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης.

Μετά την καταγγελία παραγγέλθηκε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών η διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης, στο πλαίσιο της οποίας διενεργήθηκε ψηφιακή – διαδικτυακή έρευνα των στοιχείων και δεδομένων της υπόθεσης, κατά την οποία ταυτοποιήθηκε η εμπλοκή του 33χρονου. Παράλληλα, σήμερα το πρωί, έγινε έρευνα, στην οικία του δράστη, σε περιοχή της Αττικής.

Η δικογραφία τακτικής διαδικασίας, που σχηματίστηκε για την υπόθεση, θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

Εθνος

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ