ΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΙΜΗΣΕ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ

Το Μουσικό Σχολείο Λάρισας, συμμετέχοντας στις εκδηλώσεις μνήμης για την 45η επέτειο από την εξέγερση των φοιτητών στο Πολυτεχνείο, πραγματοποίησε την καθιερωμένη σχολική γιορτή μέσα σε κλίμα πανηγυρικό, παρουσία του Αντιδημάρχου Πολιτισμού του Δήμου Λαρισαίων κ. Σάπκα και πλήθος κόσμου.

MOYSIKO1Το « Σύνολο Έντεχνης Μουσικής» του σχολείου, αποτελούμενο από 49 μαθητές και μαθήτριες όλων των τάξεων (γυμνασίου και λυκείου), υπό τη διεύθυνση της καθηγήτριας κ. Ελένης Εξάρχου, πλαισίωσε μουσικά την εκδήλωση. Δέκα μαθητές και μαθήτριες απέτισαν το δικό τους φόρο τιμής με τη μελωδική απαγγελία των ποιημάτων και τη στιβαρή ανάγνωσή των κειμένων, η επιμέλεια των οποίων ανήκει στη φιλόλογο κ. Κυριακή Τσιτσιπά.

Τα τραγούδια της χορωδίας συνόδευσαν οι καθηγητές του σχολείου κ. Ελεάνα Βλιτσάκη (βιολί), κ. Μανόλης Καμπούρης (ηλεκτρικό μπάσο), κ. Θανάσης Καλαμπάκας (κιθάρα) και κ. Αντωνέλα Πουλούλη (πιάνο), όπως επίσης οι μαθητές Χρήστος Χατζηναθαναήλ (βιολοντσέλο), Αντώνης Τσαγκαλίας (ηλεκτρική κιθάρα), ΓιάννηςΧονδροματίδης (κιθάρα), Θωμάς Κούτσικος (κρουστά), Βαγγέλης Τσαντζάλης (μπουζούκι) και Μιλτιάδης Μιχαλακάκης (φλάουτο).

Η εκδήλωση δε θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί χωρίς τη συνδρομή των εκπαιδευτικών κ. Μανόλη Καμπούρη, κ. Δημήτρη Παπαχατζόπουλου, κ. Σταυρούλας Πραντσούδη και κ. Γεωργίου Χατζή, στους οποίους η διεύθυνση του σχολείου και οι υπεύθυνες καθηγήτριες οφείλουν θερμές ευχαριστίες.

 

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ