«ΕΠΕΣΑΝ» ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΣΤΕΦΑΝΙΟΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΠΓΝΛ

Εξέλιξη «ανάσα» για χιλιάδες καρδιοπαθείς με την υπογραφή της σύμβασης για την προμήθεια νέου στεφανιογράφου στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, ο οποίος και αναμένεται να τεθεί σε λειτουργία ως το τέλος του 2015.

«Κλείνουμε μια σελίδα που δεν ήταν καθόλου κολακευτική», ήταν η χαρακτηριστική τοποθέτηση του διοικητή των νοσοκομείων Κώστα Καραμπάτσα στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου που παραχωρήθηκε στα τοπικά ΜΜΕ, ενώ παίρνοντας το λόγο ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας αναφέρθηκε στις «ταχύτατες διαδικασίες που οδήγησαν στην υπογραφή της σύμβασης που θα αναβαθμίσει τις παρεχόμενες υπηρεσίες Υγείας».

Γλαφυρός στην περιγραφή του προηγούμενου στεφανιογράφου ο διευθυντής της Καρδιολογικής Φίλιππος Τρυποσκιάδης, αφού «το μηχάνημα μετά από 15 χρόνια λειτουργίας, 13.000 στεφανιογραφίες και 4.000 αγγειοπλαστικές μπορεί να πάρει τη θέση του στο… μουσείο της κατασκευάστριας εταιρείας!», κατέδειξε και την κατάσταση που επικρατεί στον πολύπαθο χώρο της Υγείας.

Σημειώνεται πως τα θέματα της Υγείας αναμένεται να απασχολήσουν και ειδική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, σύμφωνα με δήλωση του Περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστού.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ