ΠΑΛΙ ΜΠΕΡΔΕΜΑ…

Στα δύο ή και σε περισσότερα κομμάτια χθες η ΕΛΜΕ για τον εορτασμό του Πολυτεχνείου, παρά το γεγονός ότι το δ.σ. καλούσε με ανακοίνωσή του τους εκπαιδευτικούς και το λαό της Λάρισας να πάρει μέρος στην πορεία των φοιτητών.

“Καλούμε  τους εκπαιδευτικούς και όλο το Λαρισαϊκό λαό, να συμμετέχει μαζικά στην πορεία που διοργανώνουν οι φοιτητικοί σύλλογοι της πόλης, για να τιμήσουν τον αγώνα των φοιτητών του Νοέμβρη του 1973”, ανέφερε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

Αυτό που είδαμε και δεν έμεινε ασχολίαστο ήταν να υπάρχει πανό της ΕΛΜΕ στην πορεία των φοιτητών της βιοχημείας, τα μέλη του ΠΑΜΕ εκπαιδευτικών να μετέχουν στην εκδήλωση και την πορεία του ΕΚΛ, την πρόεδρο της ΕΛΜΕ να μετέχει στην εκδήλωση του δήμου, μαζί με ΑΔΕΔΥ, ΣΥΡΙΖΑ και κάποιους φοιτητές και να καταθέτει το στεφάνι της ΕΛΜΕ. Φυσικά υπήρχαν και κάποιοι που προτίμησαν να μην εμφανιστούν πουθενά.

Και για να ανακεφαλαιώνουμε οι Παρεμβάσεις και ο πρώην αιρετός του ΠΥΣΔΕ, με τους φοιτητές της Βιοχημείας, η πρόεδρος ΣΥΝΕΚ – ΣΥΡΙΖΑ, με δήμο ΑΔΕΔΥ, το ΠΑΜΕ με ΕΚΛ κ.λπ.

Τώρα αν αυτό δεν είναι μπέρδεμα τότε ποιο είναι;

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ