ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΜΕ “ΚΑΠΟΤΕ ΣΤΗ ΣΜΥΡΝΗ” ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ

Το έργο «ΚΑΠΟΤΕ ΣΤΗ ΣΜΥΡΝΗ» που παρουσίασε το «Θεσσαλικό Θέατρο»με μεγάλη επιτυχία το περασμένο καλοκαίρι, θα επαναληφθεί και το φετινό Χειμώνα στο «Θέατρο του Μύλου». Η πρεμιέρα του έργου θα δοθεί το προσεχές Σάββατο στις 9 το βράδυ.

Ήδη έχει αρχίσει η  προπώληση των εισιτηρίων για την παράσταση του Σαββάτου αλλά και των επόμενων ημερών.

Το «Κάποτε στη Σμύρνη» θα παίζεται κάθε Πέμπτη στις 7.30 μ.μ, Παρασκευή στις 9 μ.μ, Σάββατο στις 9 μ.μ και Κυριακή στις 7.30μ.μ.

Για να το παρακολουθήσουν όσο το δυνατό περισσότεροι θεατές οι τιμές των εισιτηρίων θα είναι πολύ φθηνές: 8 € και 5€ για τους νέους, τους ανέργους και για τους εκπαιδευτικούς.

Το σημαντικό είναι ότι το έργο «Κάποτε στη Σμύρνη» θα το παρακολουθήσουν οργανωμένα και οι μαθητές των Γυμνασίων, Λυκείων, αλλά και των μεγάλων τάξεων των δημοτικών σχολείων, μόνο με 4 €.

Το ενδιαφέρον των εκπαιδευτικών μας ιδρυμάτων για να παρακολουθήσουν την παράσταση  είναι ασυνήθιστα μεγάλο και ήδη έχουν κλείσει οι παραστάσεις για μαθητές μέχρι τα Χριστούγεννα, αλλά και μετά τις γιορτές.

Πληροφορίες για κλείσιμο παραστάσεων γίνονται στο τηλέφωνο: 2410-533417 με την κα Ειρήνη Πλάδα.

Για τα σχολεία θα δίνονται κάθε εβδομάδα 4 παραστάσεις, κάθε Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή στις 11 το πρωϊ.

Εκτός από σχολεία της Λάρισας την παράσταση ενδιαφέρθηκαν να παρακολουθήσουν και από άλλες περιοχές.

-Μετά τις γιορτές το «Κάποτε στη Σμύρνη» θα περιοδεύσει στα Τρίκαλα, Βόλο, Καρδίτσα, Τύρναβο, Ελασσόνα και αλλού.

– Στην τωρινή παράσταση που σκηνοθέτησε ο Κώστας Τσιάνος και που θεωρήθηκε από τις καλύτερες του, έχουν γίνει μερικές αλλαγές, δουλεύτηκαν με πολλές λεπτομέρειες κάποιες σκηνές και βέβαια στο κλειστό «Θέατρο του Μύλου», η παράσταση με νέους φωτισμούς και Video έγινε περισσότερο ατμοσφαιρική.

Έχουν γίνει αντικαταστάσεις με 4 αξιόλογους ηθοποιούς κι έτσι ο θίασος αποτελείται από τους ηθοποιούς: (με αλφαβητική σειρά).

Χριστίνα Βρακά, Όλια Γεωργιάδου, Νίκος Ζαρκογιάννης, Χρήστος Κορδελάς, Ανδρομάχη Μακρίδου, Χρήστος Νίνης, Πόπη Πελτεκοπούλου, Τζένη Σκαρλάτου, Αριστέα Στεργιούλη, Αλέξανδρος Τσακίρης.

Πρέπει να σημειωθεί ότι για το «Κάποτε στη Σμύρνη» έχουν δείξει ενδιαφέρον πόλεις απ΄όλη την Ελλάδα, αλλά και από την Κύπρο και τα ‘Αδανα της Τουρκίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ