ΑΛ. ΚΟΥΓΙΑΣ: ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ ΑΝ ΔΕΝ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΘΟΥΜΕ!!

Σε μια συνέντευξη τύπου «ποταμό» επιδόθηκε την Τετάρτη ο πρόεδρος της ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας σε μια προσπάθεια να ξεκαθαρίσει το τοπίο σχετικά με το καθεστώς επιτήρησης, τις μεταγραφές και την αδειοδότηση της ομάδας.

«Άλλο επιτήρηση και άλλο αδειοδότηση, αυτή η επιτήρηση δεν έχει καμία σχέση με αυτή που θα βγει το Μάρτιο», υπογράμμισε ο πρόεδρος της ΠΑΕ υποδεικνύοντας ως υπαίτιο του καθεστώτος επιτήρησης το Βαγγέλη Πλεξίδα, ενώ το θέμα της αδειοδότησης αφορά την πλευρά Πηλαδάκη αλλά και την Ερασιτεχνική.

«Θα ψάξουμε έναν-έναν τους ποδοσφαιριστές για να πάρουμε βεβαίωση πληρωμών», ήταν η χαρακτηριστική δήλωση αναφορικά με τις οικονομικές εκκρεμότητες και τις προσφυγές που προέκυψαν από τον έλεγχο.

Φανερά ενοχλημένος για τη δημοσίευση δηλώσεων του Βαγγέλη Πλεξίδα στην τοπική «Ελευθερία» ο Α.Κούγιας επιτέθηκε στον πρώην ιδιοκτήτη της ΠΑΕ τονίζοντας ότι «για πολλοστή φορά μιλά μαζί του μέσω τρίτων», ενώ δήλωσε «οπαδός που δεν σκοπεύει να δεχτεί προσβολές και να απαντά σε εφευρέσεις».

«Κάποιοι θα τρέξουν να κρυφτούν αν δεν ολοκληρωθούν οι κινήσεις για την αδειοδότηση», είπε απευθυνόμενος στο μέλος της Ερασιτεχνικής Γιώργο Νάκα, αφήνοντας περιθώριο τόσο στην Ερασιτεχνική όσο και στην πλευρά Πηλαδάκη προκειμένου να τακτοποιήσουν το ζήτημα ώστε να μην εμφανίζονται «2 ΠΑΕ με τον ίδιο Αριθμό Μητρώου»!!!!

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ