ΕΞΕΔΙΔΑΝ ΑΝΗΛΙΚΗ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΔΗΘΕΝ ΓΙΑ ΜΠΕΪΜΠΙ ΣΙΤΕΡ

Ποινή κάθειρξης 12 ετών επέβαλε και το Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Λάρισας σε 57χρονη Ρουμάνα η οποία εξέδιδε ανήλικη συμπατριώτισσά της πριν από 5 χρόνια στη Λάρισα, το δικαστήριο δεν αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό και της επέβαλε και πάλι την πρωτόδικη ποινή.

Μαζι της καταδικάστηκε και ο σύζυγός της 61 ετών επίσης από τη Ρουμανία σε ποινή φυλάκισης 4 ετών εξαγοράσιμη, επειδή του αναγνωρίστηκαν ελαφρυντικά. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο εδώλιο κάθισε και ένας Αφγανός ο οποίος αν και παραδέχθηκε ότι είχε σχέσεις σεξουαλικές με την ανήλικη δήλωσε ερωτευμένος μαζί της και αθωώθηκε κατά πλειοψηφία.

Σύμφωνα με τον κατηγορητήριο η 57χρονη και ο σύζυγός της έφεραν από τη Ρουμανία, με τη συγκατάθεση της οικογένειάς της, την ανήλικη στην Ελλάδα για να φροντίζει την εγγονή τους, αλλά με τους έφτασαν στη Λάρισα της πήραν το διαβατήριο την κλείδωσαν σε ημιυπόγειο και την ανάγκασαν να εκδίδεται με ταρίφα 40 €.

Ενας από τους πελάτες της ήταν και ο κατηγορούμενος Αφγανός ο οποίος όμως πρότεινε στην ανήλικη για την οποία νόμιζε ότι ήταν 19 ετών να φύγουν μαζί χωρίς όμως αυτό να γίνει δεκτό από την ανήλικη. Αξίζει να σημειωθεί ότι όπως φάνηκε στο δικαστήριο η ανήλικη είχε ευκαιρίες να ξεφύγει από το ζευγάρι των συμπατριωτών της αλλά κάτι τέτοιο άγνωστο για ποιους λόγους δεν το έκανε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ