Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ Κ. ΚΟΝΤΣΙΩΤΗ ΣΤΙΣ ΣΥΝΕΚ

Κείμενο απάντηση στις ΣΥΝΕΚ έδωσε σήμερα ο αιρετός της ΔΑΚΕ στο ΠΥΣΔΕ Λάρισας Κ. Κοντσιώτης. Στην απάντησή του ο  κ. Κοντσιώτης τονίζει τα εξής:

“Είναι καταπληκτικό όντως να διαβάζεις ένα κείμενο και να μην καταλαβαίνεις τι λέει, σε ποιους απευθύνεται ή να διαστρεβλώνεις τα γραφόμενα. Η ανακοίνωση των ΣΥΝ.Ε.Κ., δηλαδή του άλλου μισού στο Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Ν.Λάρισας που αναφέρεται στο πρόσωπό μου, είναι μνημείο κακοποίησης και παραποίησης της αλήθειας.

Ίσως έχουν πάθει vertigo από τις συχνές αλλαγές θέσης και μεταμορφώσεις του ΣΥΡΙΖΑ τους τελευταίους δέκα μήνες. Παραθέτω και πάλι την ξεκάθαρη δήλωσή μου, η οποία είναι καταγεγραμμένη στα πρακτικά του Π.Υ.Σ.Δ.Ε.: «Ως προς το 2ο σκέλος, συμφωνώ να αναρτηθούν τα μόρια και αν δεν υπάρχει νομικό κώλυμα, να δημοσιοποιηθούν και οι προτιμήσεις». Επανάληψη μήτηρ μαθήσεως. Για το παραλήρημα και τις συκοφαντίες εναντίον μου δεν θα κάνω κανένα σχόλιο.

Το αφήνω στην κρίση των συναδέλφων, τους οποίους υπηρετώ από τη θέση του αιρετού εκπροσώπου και οι οποίοι με τιμούν με την ψήφο τους τόσα χρόνια τώρα. Συνεχίζουμε μαζί αταλάντευτα”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ