ΠΙΝΕΛΙΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ

«Κάθε φορά που τελειώνει ένα έργο ξέρω ότι έχει κάτι από μένα, ψυχή, ισορροπία, εσωτερική αναζήτηση», θα μας παραπέμψει στο ιδιόχειρο σημείωμα που συνοδεύει το έργο της η Τζένη Ράπτη κοιτώντας κατάματα το φωτογραφικό φακό μα περισσότερο μιλώντας στην καρδιά και την ευαισθησία μας.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAΕίναι μια από τα μέλη της ομάδας εικαστικής έκφρασης και δημιουργικής απασχόλησης της Πανθεσσαλικής Ένωσης Ατόμων με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας που αυτές τις μέρες εκθέτουν τα έργα τους σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών του Δήμου Λαρισαίων στο θέατρο ΟΥΗΛ.

«Η ζωγραφική δεν έχει στόχο, έχει ψυχή!», θα μας αποστομώσει με το… καλημέρα η δημιουργός, ωστόσο μέσα από τα έργα μας και με την πολύτιμη συνδρομή του δασκάλου μας Μ. Βακαλούλη «… στέλνουμε ένα μήνυμα σε όλους πως όταν ο άνθρωπος θέλει μπορεί να επιτύχει τα πάντα, ότι και αν έχει, σε όποια θέση και αν βρίσκεται».

Μοιράζεται μαζί μας τον ενθουσιασμό της για την ομάδα, την προσπάθεια, τη δύναμη των χρωμάτων στα έργα, «γράψτε, με τον πολιτισμό μπορεί και να… γλυτώσουμε, με την τέχνη και τη μοιρασιά όσων έχουμε στην ψυχή μας κάτι καλό θα βγει», μας αποχαιρέτησε χαμογελώντας.

Τζένη Ράπτη, Νεκταρ Καρα, Μαίρη Οικονόμου, Μαρία Αγγελάκη, Ιωάννα Τζήκα και Ζωή Ντούφα εκθέτουν στο θέατρο ΟΥΗΛ μέχρι τις 21 Νοεμβρίου, «εκθέτοντας» τη μιζέρια και δίνοντας τη δική τους απάντηση με χρώμα και μοναδικές πινελιές ευαισθησίας!

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ