ΠΟΛΥΓΡΑΦΟΤΑΤΗ Η ΕΛΕΝΗ ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ

Μπορεί οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις της περιφερειακής διευθύντριας εκπαίδευσης να είναι πολλές και καθημερινές εν τούτοις όπως αποδεικνύεται στην πράξη, η διευθύντρια στη Θεσσαλία Ελένη Αναστασοπούλου βρίσκει χρόνο να ασχολείται και με την αγάπη της που δεν είναι άλλη από τη συγγραφή βιβλίων.

Ετσι αυτό το διάστημα ετοιμάζει διπλό χτύπημα με μία παραμυθο-ιστορία και με ένα μυθιστόρημα.

Η παραμυθο-ιστορία είναι εμπνευσμένη από τη ζωή στην Αφρική αλλά και από την ατμόσφαιρα των Χριστουγέννων στην πατρίδα μας:

“Ηταν ένα χωριό, Κιπέρα τ΄όνομά του, κει πέρα μακριά στην Αφρική. Μια κουκκίδα στο χάρτη με 53 καλύβες, 77 παιδιά, 93 μεγάλοι, 13 μαϊμούδες και 42 παπαγάλοι, την Μπίμπι, τον Αζιζ κι έναν τεράστιο τον Μπαμπαγιούμ, που αγαπούσε πολύ πολύ τις καραμέλες και καθόλου μα καθόλου τα παιδιά…” περισσότερα προσεχώς όταν θα γίνει και η παρουσίαση.

μυθιστΚαι επειδή εκτός από τα παιδιά υπάρχουν και οι μεγάλοι η κ. Αναστασοπούλου ετοίμασε και αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα και το μυθιστόρημα “Δυσσάκος” που  είναι ένα πέρασμα απ’ τη μια γενιά στην άλλη, ένα ταξίδι στο χρόνο με επιστολές, ημερολόγια, διαλογικά κι αφηγηματικά μέρη απ’ το 1960 μέχρι σήμερα…

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ