ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΟΡΤΗΣ ΣΥΣΚΕΨΗ – ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΡΟ ΣΤΟ ΚΡΑΣΙ

Αφού αναστατώθηκε όλη η χώρα, αφού εκπρόσωποι των οινοποιών, αυτοδιοικητικοί, κόμματα, φορείς, εκπρόσωποι των αγροτών ξεσηκώθηκαν αντιδρώντας για το σχεδιασμό της κυβέρνησης να επιβάλει ειδικό φόρο κατανάλωσης στο κρασί και αφού κάτω από τις πιέσεις αυτές η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ,

αναγκάστηκε να ψαλιδίσει το ποσοστό του φόρου για να περάσει χθες το βράδυ από τη Βουλή, ξύπνησε επιτέλους, αλλά δυστυχώς κατόπιν εορτής, η δημοτική αρχή του Τυρνάβου και συγκαλεί σήμερα σύσκεψη για να αποφασίσει αντιδράσεις (!!!) σε έναν ήδη ψηφισμένο νόμο.

Αντί ο δήμαρχος, που πριν από λίγες ημέρες έβγαινε φωτογραφίες με τον βουλευτή Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Παπαδόπουλο στο γραφείο του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Τρ. Αλεξιάδη, να επικοινωνήσει με τον κ. Παπαδόπουλο και τους άλλους δύο βουλευτές της συγκυβέρνησης Α. Βαγενά και Β. Κόκκαλη και να ζητήσει να μην ψηφίσουν έναν τέτοιο φόρο που είναι καταστροφικός για την τοπική οικονομία, έχοντας στο πόδι και την τοπική κοινωνία με τους φορείς της, αρκέστηκε προφανώς σε δικές του αναλύσεις και εκτιμήσεις, ότι δεν θα μπει ο φόρος, που αναμφισβήτητα πηγάζουν ή από ψευδαισθήσεις ή από ανικανότητα εκτίμησης της πραγματικότητας και κοιμήθηκε τον ύπνο του δικαίου.

Χθες όταν κατάλαβε ότι ο φόρος είναι πραγματικότητα, ξύπνησε δυστυχώς κατόπιν εορτής, και συγκάλεσε για σήμερα σύσκεψη, όχι για λόγους ουσίας αλλά για να πει στους γύρω του ότι κάτι έκανε. Και δεν είναι ουσιαστική η σημερινή σύσκεψη αφού πλέον δεν μιλάμε για κυβερνητικές σκέψεις και σχέδια, αλλά για νόμο του κράτους που δεν θα έπρεπε να είχε ψηφιστεί.

Οτι και να πούμε είναι λίγο…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ