Ο ΣΚΥΛΟΣ ΒΡΗΚΕ ΤΗΝ ΚΡΥΜΜΕΝΗ ΚΟΚΑΪΝΗ ΣΤΟ ΙΧ 48ΧΡΟΝΟΥ

Συνελήφθη σήμερα (21-11-2015) το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καρδίτσας , ένας 48χρονος, κατηγορούμενος για διακίνηση, εισαγωγή, μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

KOKAIN1Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων για εισαγωγή στη χώρα ναρκωτικών ουσιών, με σκοπό τη διακίνηση σε τοξικομανείς της πόλης της Καρδίτσας, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 48χρονο ημεδαπό να κινείται με το Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητό του και του διενήργησαν έλεγχο.

Κατά τον έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν μία νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα κοκαΐνης σε μορφή βράχου, καθώς και δυο κινητά τηλέφωνα.

Ακολούθως, σε έλεγχο που διενεργήθηκε στο αυτοκίνητό του, βρέθηκαν με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων:

  • σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη στο χώρο του κινητήρα, μια νάιλον συσκευασία με κοκαΐνη σε μορφή βράχου, βάρους (114) γραμμαρίων, καθώς και
  • στο εσωτερικό του μια νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα ηρωίνης, οι οποίες κατασχέθηκαν.

Επιπρόσθετα, κατασχέθηκε το προαναφερόμενο αυτοκίνητο ως μέσο εισαγωγής στη χώρα και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Καρδίτσας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ