ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΡΙΧΝΟΝΤΑΙ ΑΥΡΙΟ ΟΙ “ΟΛΥΜΠΙΩΤΙΣΣΕΣ”

Τον πρώτο τους επίσημο αγώνα για την αγωνιστική χρονιά 2015-16 θα δώσουν οι Ολυμπιώτισσες την Κυριακή 22 Νοεμβρίου. Θα αγωνιστούν με την ομάδα των Μετεώρων στις 15:00, στο Δημοτικό Στάδιο της Ελασσόνας.

Με προπονήσεις σχεδόν καθημερινές και αρκετούς φιλικούς αγώνες, η ομάδα έκανε μια πολύ καλή προετοιμασία για να συμμετέχει με υψηλές προσδοκίες στο Πρωτάθλημα Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας Γυναικείου Ποδοσφαίρου.

Να σημειωθεί, πως σε πρόσφατο φιλικό με τον Α.Σ. Μετεώρων στην πόλη της Καλαμπάκας, οι Ολυμπιώτισσες κατάφεραν τελικό σκορ 3-1 υπέρ τους.

Η ομάδα φέτος, στη δεύτερη αγωνιστική της χρονιά, φαίνεται να τα έχει όλα: καινούρια Διοίκηση που με ζήλο έβαλε βάσεις ευρωπαϊκών προδιαγραφών στο θέμα της οργάνωσης, προπονητή τον έμπειρο τεχνικό Νίκο Οικονόμου, φυσικοθεραπευτή τον Αθανάσιο Μπανούση που υποστηρίζει αδιάλειπτα την ομάδα με τις υπηρεσίες του, δυνατές μετεγγραφές έμπειρων αθλητριών (Γκαραγκονούλη Ευαγγελία, Δημήρη Καλλιόπη-Ντανιέλα, Ευστρατίου Λυδία-Θεολογία, Μαρδόγλου Σταματία, Μαυροειδή Χαρίκλεια, Σχοιναράκη Κωνσταντίνα) και κυρίως αθλήτριες με ταλέντο!

Με μια τέτοια δυναμική όλα δείχνουν πως οι Ολυμπιώτισσες θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο φετινό πρωτάθλημα.

Καλείται το φίλαθλο κοινό να παραβρεθεί στο παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής για να υποστηρίξει και να εμψυχώσει τις αθλήτριες της ομάδας.

Τηλέφωνα επικοινωνίας, Γενικός Γραμματέας του Συλλόγου: 6974.728.071

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com