ΑΕΛ: ΧΩΡΙΣ ΒΕΡΤΖΟ ΣΤΟ ΕΛ ΠΑΣΟ, ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ Ο ΟΥΡΤΑΔΟ

Χωρίς τον Άγγελο Βέρτζο που δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού του αλλά με τον Πωλ Ουρτάδο μετά από καιρό στην αποστολή αναχώρησε η ΑΕΛ για την Αθήνα όπου την Κυριακή θα αντιμετωπίσει την ομάδα της Καλλιθέας (18:00) στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Εκτός αποστολής έμεινε ο τιμωρημένος Μπουντόπουλος καθώς και οι τραυματίες Μπόγιοβιτς και Χοτζάλι με τους «εκλεκτούς» του Ράτκο Ντόστανιτς να είναι οι εξής: Καβουσάκης, Ξενοδόχοβ, Νικολακάκης, Κομεσίδης, Γιοβάνοβιτς, Μασούρας, Μονιάκης, Κοντοχρήστος, Αναστασόπουλος, Ουρτάδο, Μπανούσης, Ναγιάρ, Λαμπρόπουλος, Σουλιώτης, Πάτο, Κουτσιανικούλης, Ροβίθης, Κρητικός, Καπός και Μαρουκάκης.

Θυμίζουμε ότι η Καλλιθέα δικαιώθηκε στην έφεση που είχε υποβάλλει για μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών που της είχε επιβληθεί και έτσι η αναμέτρηση με τους «βυσσινί» στο στάδιο «Γρηγόρης Λαμπράκης» θα γίνει παρουσία φιλάθλων, ενώ θα καλυφθεί και τηλεοπτικά.

Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο Γιάννης Μουρτζάκης του συνδέσμου Ηρακλείου, με βοηθούς τους Στ. Σίπκα (Σάμου) και Κ. Τρουλινό (Ηρακλείου).

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ