ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΝΕΑΝΙΔΩΝ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΗΣ ΓΣΕ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

Χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερη αντίσταση και με την κεντρική Μπελαή, σε μεγάλα κέφια, ο ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ επικράτησε με 3-0 σετ, τηςς αντίστοιχης ομάδας του Α.Σ.ΙΤΕΑΣ και κατέκτησε το ένα από τα δύο εισιτήρια του μεγάλου τελικού!

Οι αθλήτριες του Βάϊου Παναγιώτου ήταν αποτελεσματικές σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και δεν άφησαν κανένα περιθώριο αντίδρασης του αντιπάλου, επικρατώντας άνετα με 3-0 σετ:

25-12, 25-11, 25-13.

Έτσι λοιπόν όπως και πέρυσι το τμήμα νεανίδων βρίσκεται στα μετάλλια της Περιφέρειας, δίνοντας μεγάλη χαρά και ικανοποίηση σε όλους, όσοι ασχολούνται με το σύλλογο .

Τα τελευταία χρόνια, εκτός από τη γυναικεία ομάδα, που συμμετέχει ανελλιπώς στα πρωταθλήματα της Α2 ΕΘΝΙΚΗΣ κατηγορίας – προβάλλοντας πανελλαδικώς το σύλλογο- ο ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ, διακρίνεται με επιτυχία και στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα, φέρνοντας πολλές διακρίσεις στην Ελασσόνα και μέσα από αυτά τα τμήματα εξελίσσονται αθλήτριες, που στελεχώνουν  με επιτυχία τα ρόστερ των γυναικείων ομάδων.

Το άλλο εισιτήριο, θα κριθεί από τον αγώνα του άλλου ημιτελικού ,μεταξύ των ομάδων ΕΑΛ και ΑΣΚΛΗΠΙΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ.

Η διοίκηση και οι προπονητές συγχαίρουν τις αθλήτριες, για την μεγάλη αυτή επιτυχία και τους εύχονται να δείξουν την ίδια μαχητικότητα και αυτοπεποίθηση στον μεγάλο τελικό!

Ο νικητής του μεγάλου τελικού, θα εκπροσωπήσει την Περιφέρεια στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα νεανίδων 2015-2016..

Οι αθλήτριες που αγωνίστηκαν ήταν οι εξής:

ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ: (ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ) Μπελαή, Παναγιώτου, Γιαγκούλα, Καζαντζή, Διβράμη, Παπαδοπούλου Ζ., Παπαδοπούλου Ρ., Χατζηβασίλη, Τσιγγέλη και Μπαλογιάννη..

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ